FOTO by adidas.com

Moda

Nove Gazellice dolaze u limeta zelenoj i boji breskve!

Viktoria Mikulić 03. siječnja 2024.

Već sada smo pronašli proljetne favorite...

Gazellice su svoje mjesto odavno zauzele u stilu slavnih osoba. Ovaj kultni model našao se na nogama Noela Gallaghera i Micka Jaggera, a nosili su ih i Harryjem Stylesom, Kate Moss, Helene Christensen i princ Harry. Osim glazbenika, sportaša i drugih zvijezda, ove tenisice danas nose gotovo svi. One nisu samo puko uporište kulture već su postale sama pop kultura.

Adidas Gazelle su nedvojbeno jedne od najistaknutijih tenisica u povijesti gumenih potplata.Ali zašto smo mi (i bezbroj poznatih lica) nakon toliko godina ponovno zaluđeni njima?

Mogli bismo to reći ovako: bilo koji trend koji je došao do izražaja u razdoblju od sedamdesetih do sredine 2000-ih u posljednje je vrijeme doživio oživljavanje.

Između hlača širokih nogavica, kubanskih košulja i pletenih polo majica koje preplavljuju Instagram Reelse i TikTok, Adidas Gazelle prilično se prirodno uklapaju u kulturnu pozadinu ovih povijesnih trendova koji se vraćaju u modu. Naravno, ne smeta što uz ove staromodne siluete, Gazele nastavljaju zagovarati Harry Styles, Kendall Jenner, Kit Harington i Mo Sallah.

Iako nas više od dva mjeseca dijeli do proljeća, mi smo već sada pronašli svoje favorite na adidas stranici. Nove Gazellice dolaze u breskvastom tonu i limeta zelenoj boji. Uz trapezice i bijele T-shirte, ovaj će model biti finalan touch naših dnevnih outfita.

Gornji dio od brušene kože ima taj bezvremenski stil pomiješan s ležernim, retro izgledom. Ako su se i vas jednako dojmile, više detalja o ovim chic tenisicama potražite na LINKU!