Obuća

Nove Cortezice zaslužile su piće dobrodošlice!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2019.

Ovaj vintage model krase nude, ružičasta, bijela. zelena i crna nijansa!

Nike je oduvijek znao kako istodobno šarmirati obožavatelje sporta i mode. Dok je sportašima najbitnija udobnost i kvaliteta, modni stručnjaci prilikom kupnje najviše pažnje obraćaju na dizajn. Pristupačne cijene bitne su i jednima i drugima. Iako je teško svakoga usrećiti, Cortez model s potpisom Nikea u tome je uspio.

Nesumnjivo najdraže tenisice (uz Superstar, naravno) ovog puta dolaze u kombinaciji nekoliko boja pa ih tako krase ružičasta, bež, bijela, zelena i crna. Zbog laganog potplata i izdržljivog materijala veoma su ugobne za nošenje. No najposebnijima ih čini prepoznatljiv logo s lijeve i desne strane koji je prepun floralnog printa, a koji seže sve do stražnjeg dijela tenisica.

Ovaj neodoljiv par tenisica nosiv je uz brojne ljetne kombinacije, sportske i elegantne. Ovaj novitet zapravo je namijenjen za djecu, no budući da dolazi u veličinima od 35,5-39, sigurni smo da će ove tenisice nositi i odrasle ljepotice. Cortez model možete pronaći po cijeni od 549,95 kuna.

Za one najmlađe, pronašli smo sličnu varijantu. Iako nije riječ o Cortez modelu, ove tenisice jednako su šarmantne, a njihova cijena iznosi 249,95 kuna.

Onda, poznajete li koju mamu i kćer koje bi voljele zajedno prošetati ove tenisice Jadranskom obalom?

 

Oba modela potražite na službenoj stranici www.nike.com/hr!