FOTO by Nike

Moda

Nove Cortezice izgledaju poput najvedrijeg neba!

Krešimir Šustić 14. travnja 2020.

Nijansa plave kojoj je teško odoljeti!

Oduvijek nas je fasciniralo nebo i sve što se veže uz njega i njegovo postojanje. Kada bismo imali mogućnost, bez razmišljanja bismo poletjeli i uputili se u visine kako bi se odmorili sjedeći na oblacima. Još jedna stvar kojoj se divimo je predivna nijansa nebesko plave boje koja nas podsjeća na slobodu i najljepše snove.

Nike Benassi natikače dostojne su klanjanja

Predivne nebeske tonove volimo često kombinirati u svakodnevnim prilikama, a najdraži su nam u proljetno/ljetnoj sezoni koja vrvi razigranošću i šarenilom.

Još je veći gušt ako modni dodaci ili obuća dolaze u njima, jer ipak oni zaokruže svaki outfit. Pošto nas sunčani dani izmame u prirodu i na ulice, bitno je odabrati kvalitetan komad u kojem će se noga osjećati ugodno kako bi lakše obavljali svakodnevne aktivnosti.

Pravi primjer za to su Cortez tenisice koje nam dolaze iz tvornice američkog brenda Nike. Poznat je po sportskoj opremi, a njihove kvalitetne proizvode već desetljećima nosimo sa zadovoljstvom i osjećamo se totalno udobno u njima. Novitet koji nam je zapeo za oko uistinu je nešto najposebnije što smo vidjeli do sada.

Model tenisica krasi predivna nebeska nijansa koja će odlično pristajati uz lepršave haljine i omiljeni par traperica bez kojih ne možemo zamisliti predstojeću sezonu. Potplat u neodoljivoj ružičastoj boji napravljen je od gume tako da svaki korak koji napravite bude pravilan i mekan.

Ako ste buntovni i želite pobjeći iz karantene na neko mjesto u prirodi na kojem nema ljudi, onda su one prava stvar za vas jer uz njih ćete se osjećati kao da lebdite. Svoj primjerak ovih ljepotica možete nabaviti na LINKU.