FOTO by Carpisa

Moda

Nove Carpisa ruksake nemoguće je zaobići pogledom!

Viktoria Šafranić 12. svibnja 2020.

Accessories koji nam je prijeko potreban...

Ovaj tjedan kao da je sve počelo dolaziti na svoje, svi smo nekako smireniji, vedriji i bez obzira što je danas ovakvo loše vrijeme, to nam ne može pokvariti raspoloženje.

Onaj osjećaj kada znamo da se ponovno možemo vratiti našim životima, ritualima, svakodnevnim aktivnostima, no istovremeno drugačiji duhom, to je ono što smo čekali. Svi smo iz ovoga nešto naučili, barem se nadamo da je tome tako i da je većina preispitala svoje dosadašnje odluke i odlučila ipak nešto promijeniti, ako ne za druge onda barem za sebe.

Prva subotnja špica s otvorenim kafićima i restoranima očekuje nas za nekoliko dana i nama se čini kao da je Božić. Možda ne bismo odmah trebali uputiti se u grad jer nije presigurno, ali tko bi mogao odoljeti pozivu najdražih prijateljica (uz obavezan razmak).

Danas smo predstavili odjevnu kombinaciju iz Mohita, look kojim ćemo se ove subote pojaviti na jutarnjoj kavi, ako nas vremenska prognoza posluži.

Mohito kratki top s točkicama i mom fit jeans – look koji ove subote nosimo u grad!

Uz ovaj divan spoj potreban nam je i modni dodatak koji će osvajati dizajnom. Na službenoj stranici talijanskog brenda Carpisa pronašli smo 5 ruksaka koji se ističu svojim bojama, uzorcima i oblikom.

Cvjetni print koji neće proći nezamijećeno, kričavo žuti model i jarko plavi koji isprva podsjećaju na bucket bag, zatim nježno roza varijanta sa zlatnim lancem i krem iliti bež model za sve koji cijene jednostavnost – ovih 5 accessoriesa bit će rado viđeno na gradskim ulicama.

Čekirajte nihove cijene i nabavite svog favorita još danas: