Modni dodaci

Nove boje i nova linija IZIPIZI Glacier modela

admin 16. studenoga 2017.

Francuski brend IZIPIZI spremio je zanimljive novosti za nadolazeću zimu kojim ćemo teško moći odoljeti!

Sinoć je u IZIPIZI pop up storeu u društvu prijatelja, medija i klijenata predstavljena nova kolekcija i nove boje IZIPIZI Glacier modela naočala.

U ugodnom druženju u Dežmanovoj ulici, koja svojim izgledom i raznolikom ponudom podsjeća na parišku ulicu, uživale su brojne poznate osobe poput Ive Šarić Leko, Sonje Kovač, Petre Kurtele, Tihane Harapin Zalepugin, Daniele Trbović, Alis Marić, Nine Kraljić, Suzy Josipović, Frana Maškovića i drugih.

Svim ljubiteljima padina, skijanja i mode: ove zime linija s hiper-trendi Glacier modelom dobila je i model Glacier Plus!

Glacier, sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje, štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, hrvatskim je kupcima predstavljen prošle godine, a njegov uspjeh potaknuo je IZIPIZI na lansiranje još inovativnije i modernije verzije ovih kultnih planinskih naočala iz sredine 20. stoljeća.

Za odvažnije modne poklonike tu je i limitirana kolekcija Glacier Retro, dostupna u svijetlim bojama Pink Flamingo, Green Mint i Yellow Citrus, koja inspirirana Pop- Artom neodoljivo podsjeća na sedamdesete.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Dizajn je jednostavan i trendi, a modeli su istovremeno kvalitetni i cjenovno prihvatljivi. Naočale su lagane, fleksibilne te prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.