FOTO by Bershka

Moda

Nove Bershka traper čizme idealne za prijelazno razdoblje!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2023.

Kaubojke u traper izdanju - MOŽE!

Čim je provirilo sunce, svi smo se vrlo lako ostavili džempera, no hladna jutra svakog su nam dana podsjetnik da proljeće još nije iza ugla. Možda više ne trebamo hodati zabundani u krznenim čizmicama i kauputićima, ali svakako je poželjno slojevito odijevanje, jer nikada ne znamo kada će nas počastiti vjetrovito vrijeme i oblaci, a kada će se razvedriti…

bershka traper čizme

Ako obožavate traper i jeans je jedan od najčešćih komada odjeće u vašem ormaru koji nosite u bezbroj prilika, poput ležernih pa sve do poslovnih i svečanijih, dopustite da vam predstavimo nove Bershka čizme. Riječ je o modelu u denim izdanju koje biste mogli kombinirati uz vaše najdraže skinny traperice.

Cool model traper čizmica u koji vrijedi investirati!

bershka traper čizme

Čizme su veoma interesantnog dizajna, dolaze u kaubojskom štihu i prekrivene su traperom, a krasi ih bež potpetica u visini od 5 centimetara. Prednjište im je u špic što im daje jednu elegantnu notu. Nama izgledaju totalno cool i smatramo da bi jednako poželjno izgledale uz kožnu jaknu, kao i baloner.

Stvorene su za prijelazno razdoblje pred nama, u kojem još nije vrijeme za omiljene bijele tenisice, ali smo spremni odreći se buca i robusnih gležnjača.

Ako imate deju kako ih isfurati, znajte da iste neće proći nezamijećeno gdje god se pojavili. Njihova cijena iznosi 59,99 €, a pronaći ih možete na bershka.com.hr!