FOTO by Aldo

Moda

Nove ALDO krasotice u znaku ljubavi donose najposebnije Valentinovo!

Daria Lovrić 30. siječnja 2023.

Jedva smo čekali romantične novitete!

Nadam se da je period teške obuće i debelih odjevnih komada uskoro iza nas. Iako obožavao cozy stvarčice u kojima se osjećamo ugodno, utopljeno i sigurno, ponekad se želimo maksimalno skockati i pokoriti gradski asfalt.

Valentinovo je dan kada osim što slavimo ljubav imamo poseban motiv za dotjerivanje. Najčešće je razlog tome odlazak na večeru s voljenom osobom i za tu prigodu nam treba poseban outfit.

Svake godine iznova, omiljeni brend ALDO, lansira valentinovsku kolekciju obuće i modnih dodataka i poželimo apsolutno sve dodati svojoj privatnoj kolekciji.

Ljubav je glavni motiv nove ALDO kolekcije modnih dodataka!

Ove je godine ALDO lansirao predivne Stessy 2.0 krasotice s visokom stilleto potpeticom nalik prošlogodišnjem modelu.

Iako je naoko riječ o vrlo sličnom modelu salonki, prošlogodišnje ljubimice bile su u bijeloj boji. Ovaj novitet krasi ombre efekt u kojem se bijela boja prema stražnjem dijelu prelijeva u nježno ružičastu nijansu.

ALDO Stessy 2.0 cipele
ALDO Stessy 2.0 cipele

Jednako kao i stariji model, salonke krasi print u crnoj boji, te detalji s cirkonima poput usana te natpisa SOULMATE, tanka potpetica od 9,5 centimetara te jastučići za udobnost u obliku upečatljivih crvenih srca.

Čak i ako niste veliki obožavatelji ovog famoznog praznika, morate priznati da ovom modelu ne možete odoljeti.

Ovaj model još uvijek nije dostupan na hrvatskoj stranici, međutim samo je pitanje trenutka kada će stići. Pronašli smo ga na službenoj ALDO stranici, a njegova cijena iznosi $98.