FOTO by Nike

Moda

Nove Air Jordan tenisice dolaze s upečatljivim cvjetnim detaljem

admin 13. srpnja 2022.

Nike je još jedan svoj model oplemenio motivima iz prirode

S obzirom na to da će nas vrijeme uskoro počastiti još jednim toplotnim udarom logično je da ćemo na sebi imati što manje krpica. Uz laganu odjeću ne kombiniramo ništa zatvoreno i od obuće u obzir dolaze samo japanke, natikače ili sandale.

No neki brendovi razmišljaju unaprijed, ljeto je za njih gotovo i polako predstavljaju svoje prve jesenske modele. Jedan u nizu noviteta koji nas čeka u jesenskim danima dolazi iz Nike kuhinje, a radi se o novom Air Jordan modelu.

Posljednjih nekoliko sezona Nike je svom modelu Air Force One posvetio dosta cvjetnih motiva koji su krasili njihov dizajn, a sada je, kao rijetku priliku, predstavio i omiljene Air Jordan koje krase raskošne boje predivne flore.

Iako s manje detalje nego na prethodnim modelima ovaj nadolazeći model Air Jordan tenisica dokazuje da Nike još uvijek daje palac gore cvijeću, zelenilu i prirodnim motivima.

Osim cvjetnog detalja radi se o standardnom Air Jordan modelu u kojoj prevladava relativno malo boja, a naglasak je na crnoj i jarko narančastoj nijansi.

Budući da će ovaj model svjetlo dana ugledati u jesenskim danima, logičan je izbor biljke koja će nas svojim plodovima radovati kroz ostatak godine. Radi se o vinovoj lozi, koja će uskoro jednima podariti ukusno voće, a drugima ukusnu kapljicu od koje se neće odvajati.

Pratite službene Nike stranice i zaljubite se u ovaj nadolazeći model.