FOTO by Nike

Moda

Nove adidas tenisice za Valentinovo pozivaju nas da boostamo ljubav!

Viktoria Mikulić 18. siječnja 2023.

Vrijeme je da pokažemo malo ljubavi sami prema sebi…

Osjetite ljubav ovog Valentinova u novoj kolekciji lookova koji se ne smiju propustiti. Kupujte žensku odjeću, obuću i dodatke koji padaju baš na vrijeme za Valentinovo. Od adidasa, s ljubavlju.

adidas ultraboost tenisice

IKONIČNA SILUETA ​​IZNOVA ZAMIŠLJENA UZ OSVJEŽENI DIZAJN ZA VALENTINOVO

Proslavite ljubav u svim njezinim oblicima uz nove adidas Ultraboost 1.0 tenisice koje su rezervirane za Valentinovo. Svježe nove boje pozivaju vas da podijelite ljubav, dok odvažni detalji dizajna olakšavaju širenje dobrih vibracija u mjesecu zaljubljenih.

adidas Ultraboost model dolazi u Valentinovo ruhu i izgleda neodoljivo

Ovaj presladak model moderan je način da sebi pokažete malo ljubavi ove godine. Kultna silueta upotpunjena je pletenim srcima na gornjem dijelu i mramoriranom potplatu koji privlači pažnju na svakom koraku.

adidas ultraboost tenisice

Nove tenisice dolaze u dvije boje, crnoj i bijeloj i moramo priznati da su obje jednako atraktivne, no ususret proljeću ipak bismo se odlučili za nježan bijeli model.

adidas ultraboost tenisice

Ako imate osobu koja obožava ova model, fan je Valentinova i smatrate da bi se ove tenisice iznimno uklopile u njezin stil odijevanja, ne propustite iznenaditi je za Valentinovo.

Ako pak smatrate da ste vi osoba kojoj je potrebna doza ljubavi, ali i doza shoppinga, ne tražite dalje od adidas stylish tenisica koje će se savršeno uklopiti uz trenirke, traperice, kao i uz fancy haljine. Oba modela možete pronaći na adidas.com/us!