FOTO by Adidas

Moda

Nove adidas tenisice za sve cure koje vole plesati

admin 07. veljače 2022.

Sve boje plesnog podija nalaze se na novom veselom adidas modelu

Iako ih mnogi od nas nikad nisu prakticirali, organizirani plesnjaci nekad su žarili i palili i bili su glavni izvor svake zabave.

Jedan pogled na spot “Cheap Thrills” popularne pjevačice Sia vratit će nas u prošlost i vremena kada se plesnim zabavama pristupalo na jedan sofisticiraniji način. 

Girls just wanna have fun…

Danas je situacija na plesnom podiju nešto drugačija, ali koncept je isti. Cilj je ludo se zabaviti i uz svjetla disko kugle odraditi svoje najbolje plesne poteze.

Malo što se može usporediti s osjećajem kada zatvorite oči, dignete ruke u zrak i nasred plesnog podija hvatate ritmove omiljene pjesme.

Za sve cure koje obožavaju plesati iz adidasa dolazi zanimljiv model koji će svojim izgledom, bojama i natpisima očarati sve. U kombinaciji nekoliko boja najizraženiji su ružičasti detalji na prednjem i metalik na stražnjem dijelu tenisice.

Osim njih tu je “Bubimir” uzorak koji ovom modelu daje štih devedesetih, isti onaj period kada su disko kugle bile nezamjenjiv inventar svakog kluba.

Kao završni pečat dokaza da se radi o modelu samo za najveće plesne entuzijaste tu je i maleni natpis “I love dance” u kojem riječ “love” zamjenjuje adidas logo. 

Najrasplesaniji” adidas model pronašli smo unutar adidas web trgovine po cijeni od 110$.