FOTO by adidas.com/us

Kids

Nove adidas Superstar tenisice slave ljubav prema samome sebi!

Viktoria Mikulić 01. veljače 2022.

Ružičasti model koji širi ljubav...

Ovog Valentinova, kao i svaki drugi dan – trebali bismo slaviti ljubav prema sebi. Pronašli smo neodoljiv Superstar model u ružičastoj boji koji je namijenjen za dječja stopala, a mi se nadamo da će stići i u veličinama za odrasle. Trenutno je dostupan za mališane vrtićke dobi, kao i školarce.

Po čemu su ove tenisice toliko jedinstvene?

Slatki detalji poput malih srca, trolistova i nježnih boja poput bijele, puderasto roze i ružičaste donose dobre vibracije i podsjećaju nas da je ljubav svuda oko nas.

Ovaj simpatčan model dolazi s autentičnim elementima poput gumene školjke, 3-trake i gumenog potplata. Izrađen od niza recikliranih materijala, gornji dio ima najmanje 50% recikliranog sadržaja. Nose i simboličnu poruku, a to je da bismo prije svega trebali voljeti i poštivati sami sebe.

Naši najmlađi možda još ne znaju bit Valentinova, no sigurno primjećuju da su njihovi roditelji na taj dan još intimniji. Bez obzira bio to buket cvijeća, praline ili nešto treće, muškarac svoju voljenu iznenadi nekom posebnom gestom, a nerijetko i svoju dječicu…

Iako nema većeg poklona od osmijeha, zagrljaja i poljupca te spoznaje da je netko uz nas u svakom trenutku, ipak je lijepo pripremiti iznenađenje i drugu stranu ostaviti bez daha.

Ako želite da i vaša dječica osjete čar Valentinova i u ovom romantičnom mjesecu šire ljubav na svakom koraku, onda su adidas Superstar tenisice nepogrešiv odabir. Stvorene za fancy outfite poput jeansa i bijele košulje, ali i za one ležernije kao što su trenirke u kojima će satima moći trčkarati.

Više detalja o novom adidas modelu saznajte putem sljedećeg LINKA!