FOTO by adidas.com/us

Moda

Nove adidas Adilette natikače upotpunjuje ljupka Minnie!

Viktoria Mikulić 21. travnja 2022.

U crvenoj boji i s točkastim uzorkom, plijenit će pažnju na svakom koraku…

Pssst… pronašli smo neodoljivo slatke natikače za odrasle ljepotice. Ako ste u djetinjstvu obožavali Minnie Mouse, a sada ste odrasli i čini vam se pomalo neprilično nositi nešto s motivom ove Disney ikone, sada biste se mogli predomisliti.

Oni koji smatraju da je biti dijete u duši najbolja životna misija, sigurno se neće odreći kultne mišice ni u 50-im godinama. Adidas nas je upravo počastio novim natikačama koje su namijenjene za odrasle ljepotice.

Iako na prvi pogled izgledaju kao obuća koju bi nosile naše mališanke, ovog puta adidas poziva sve zaljubljenice u Minnie da ih isprobaju i prošetaju gradskom špicom ili rivom.

Iako je još prerano za ovu ljetnu obuću, to ne znači da već sada ne možemo škicati novitete. Uostalom, netko će i ovaj model znati isfurati uz čarape (mi nismo u tom điru, no tko voli nek’ izvoli).

Vidimo ih uz ljetne lepršave haljine, mini suknje kao i vruće hlačice i bijeli T-shirt. Štogod odjenuli, ove će natikače biti u fokusu i zasjenit će svaki outfit. Prije svega udobne, a potom i stylish, ove će natikače vjerojatno vrlo brzo postati bestseller.

Uz crvenu i bijelu boju, posebno nam se sviđa točkasti print, a tu je i natpis Minnie na desnom, a motiv preslatke mišice na lijevom modelu.

Više detalja o istima saznajte na LINKU!