FOTO by adidas.com/us

Moda

Nove adidas Adilette natikače u kombinaciji lila i boje breskve!

Viktoria Mikulić 11. svibnja 2022.

Temperature dosežu 30 stupnjeva, što znači samo jedno, od ovog tjedna nosimo otvorenu obuću…

Do ljeta nas dijeli nešto više od mjesec dana, no ovotjedna vremenska prognoza već je lagana uvertira u narednu sezonu. Svi smo već pomalo željni slobodnih dana i pomalo paniramo odlazak na godišnji odmor. Ako vas do istog dijeli barem još dva mjeseca, to ne znači da već sad ne možete krenuti s pripremom, škicati novitete i biti spremni na vrijeme za vruće ljetne dane.

Iako nas svaki tjedan počasti nekim novim modelima tenisica, adidas je ovih dana lansirao i ljetnu obuću stvorenu za bezbrižne dane na plaži.

Njihove kultne adidas Adilette natikače zablistale su u novom ruhu. Nedavno smo predstavili primjerak za sve ljubitelje omiljene Disney ikone, Minnie Mouse, a sada nas se dojmio ženstven model u kombinaciji lila i breskvaste nijanse.

Nove adidas Adilette natikače upotpunjuje ljupka Minnie!

Ove šik natikače odišu nježnošću i romantikom te se s lakoćom spajaju uz dnevni i večernji look, kao i uz beach outfit. Ne moramo previše govoriti o njihovoj udobnosti, dovoljno je reći da vam pružaju hod po oblacima.

Svi koji imaju barem jedan Adilette primjerak, zasigurno se ne planiraju zaustaviti na istome jer je riječ o natikačama koje su istodobno kvalitetne, stylish i bezvremenske.

Ako i vi želite udobnost a svakom koraku, na LINKU možete pronaći sve detalje o novim adidas Adilette natikačama. Njihova cijena iznosi $45 i iako se ne mogu naručiti online, sigurni smo da će u predstojećim tjednima stići i u naše trgovine.