FOTO by Zara

Moda

Nova Zarina kolekcija skriva cvjetnu haljinu na preklop!

Viktoria Šafranić 03. veljače 2021.

Proljetne nijanse i najrasprostranjeniji floralni print...

Patchwork je tehnika koja se koristi već stoljećima, a osobito je popularna kod dekora. Nekoliko različitih tkanina spaja se u jednu cjelinu, i tako nastaju najposebnije ilustracije.

Osim kod uređenja interijera, brendovi je često uklapaju prilikom kreiranja novih odjevnih predmeta, a posebice kod ženstvenih haljina.

U moru klasičnih odjevnih komada rezerviranih za zimu, u Zari je zablistala jedna cvjetna haljina n preklop, koja je napravljena upravo patchwork tehnikom, a koja će vrlo brzo nestati s polica. Krasi je nekoliko različitih izdanja cvijeća kao i mnoštvo proljetnih boja.

Svojim uzorcima kao da nam potiho govori – proljeće je blizu, i daje nadu da se još samo malo moramo strpjeti do povratka u normalan život.

Midi duljine, osim za dnevne prilike uz ležerni par obuće, stvorena je i za nošenje na posao, uz visoke potpetice ili sandale s punom petom, a lijepo će pristajati i uz romantične večere.

Ako je ovo treće vaša namjera, vjerujemo da je već sada osmijeh od uha do uha jer na umu imate osobu za koju biste je odjenuli.

Osim što je potpuno ukrašena floralnim printom, oko struka se nalazi i pojas od iste tkanine.

Po cijeni od 299,90 kuna i u veličinama od XS-XL, bit će rado viđena na gradskim ulicama.

Svoj primjerak ove proljetne ljepotice možete pronaći u Zari ili putem linka.