Odjeća

Nova Zarina haljina ukrašena je ilustracijom Bambija!

Viktoria Mikulić 24. siječnja 2020.

Ovaj divan novitet razvedrio nam je tjedan...

Bambi, američki animirani film iz 1942. godine slavu je stekao pod producentskom palicom Walt Disneya te u vrlo kratkom roku zaludio djecu i odrasle diljem svijeta. Nastao je prema istoimenom romanu i postigao enorman uspjeh koji je kasnije rezultirao i drugim nastavkom kao i brojnim predstavama.

Ova poučna knjiga govori o malenom lanetu i njegovom odrastanju u prekrasnog jelena te nas istodobno uči o životu, ljubavi, sreći, ali i boli, patnji…

Poznati animirani lik nije ostao samo u štivu i na TV ekranima. Njegovu jedinstvenu pojavu mnogi su brendovi iskoristili u marketinške svrhe te tako često možemo naići na brojne odjevne predmete i accessories s motivom Bambija.

No moramo priznati da nam je ovaj posljednji novitet osobito zapeo za oko. Zara je upravo lansirala predivnu midi haljinu s ilustracijom Bambija koja dolazi u ecru nijansi, s motivima animiranog lika. Upravo nam taj uzorak donosi razne situacije dosad neobjavljenih slika iz filma.

Ako je Bambi vaš najdraži Disney li, a pritom je haljna vaš najdraži odjvni predmet, onda je Zarino djelo dobitna kombinacija koju možete pronaći po cijeni od 229,90 kuna.