Promo

Nova Replay Footwear kolekcija nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

PR 13. rujna 2019.

Od vječnih klasika do trendi modela, jesen u Replayu nikada nije izgledala atraktivnije!

Inovativna Replay struja u novoj sezoni Jesen-Zima 2019 nije zaobišla niti kolekciju obuće, koja stilski vjerodostojno prati odjevnu liniju te neovisno o namjeni unosi savršenu nadopunu svakom looku!

 

Široka ponuda raznolikih inačica potpetica obojenih u zlatne i srebrne nijanse, impaktni logotipi i neizostavni životinjski uzorci koji krase modele cipela na petu, osmišljenih su upravo za Replay ženu koja se nipošto ne može odreći dobre modne priče, baš kao ni vrhunske udobnosti!

 

Osim vječnih Replay modela poput klasičnih bajker i combat čizama, asortiman je dobio još nekoliko zanimljivih modela namijenjenih zaljubljenicima u aktivan život sa stilom.

Teksaška čizma, Replayjev klasik, ove je sezone dobila upgrade u koloritu, materijalima i prepoznatljivim detaljima poput marame u sari isprepletene s masivnom kopčom te naglašenog logotipa koji potencira sportski look.

Urbanu dizajnersku interpretaciju dobile su i klasična planinarska čizma koja na odabir dolazi sa životinjskim uzorkom ili u svjetlucavoj gliter verziji, gležnjače na petu začinjene upečatljivim  zatvaračem te čizme s čipkom koje vješto spajaju robusni streest style sa ženstvenim elementima.

Veliki izbor tenisica, od Replayevih klasika do inovativnih modela koji najavljuju modnu budućnost, dolazi u proširenoj paleti boja koje dodatno naglašavaju animalni printevi, zanimljivi umeci od plastike te materijali poput najlona, a posebnost se ističe i u vizualno moćnim maksi potplatama!

Tradicionalni outdoor modeli za muškarce poput combat čizama ili Replayevog teksaškog klasika, modernizirani su posebnim tehnikama obrade materijala, poput kože koja u novoj sezoni primjetno dobiva na mekoći i udobnosti, dok su klasične tamno smeđe i crne nijanse obogaćene detaljima u narančastoj, khaki zelenoj i boji duhana.

Ulaganje u istraživanje i inovacije, i ove su sezone vidljivi u konačnom Replay dizajnu, poput vještog kombiniranja tehničkih materijala poput najlona s onim premium poput kože te prozirnim detaljima umetnutim u tkaninu.

Fantastične footwear modele iz nove kolekcije Jesen-Zima 2019 možete pronaći na svim prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zadru, kao i na webshopu.