
FOTO by brands-of-germany.com
Nova poslastica: Raffaello uskršnje jaje od bijele čokolade s okusom kokosa!
Raffaello jaje iznenađuje nježnom bijelom čokoladom, finom notom kokosa i ukusnim bademima.
Svi smo dobro upoznati s Raffaellom, kokos-badem tartufom koji je talijanski proizvođač Ferrero lansirao na tržište 1990. godine. Ova neodoljiva senzacija okusa sastoji se od okrugle oblatne koja je punjena bijelom mliječnom kremom i bijelim blanširanim bademima te okružena slojem kokosa.
Raffaello posebno obožavamo imati uz sebe dok se izležavamo na plaži tijekom vrućeg ljetnog dana, a u ruci držimo voćni koktel. Također, Raffaello je idealan kao blagdanski poklon, ili kao poslasticu za bilo kakvu prigodu.
Uz klasičnu verziju, Raffaello smo dosad mogli vidjeti i u verziji čokolade s kokosom i ananasom, kao i u obliku sladoleda koji je zadovoljio i najistančanija nepca.

Raffaello uskršnje jaje bit će najslađi užitak ovih blagdana!
Upravo je stiglo Raffaello uskršnje jaje kojem će malo tko moći odoljeti.
Dašak egzotike za uskršnje doba: Uskršnje jaje Raffaello izrađeno je od fine bijele čokolade, pročišćene nježnim okusom kokosa.

Ova slasna kombinacija podsjeća na nepogrešivi Raffaello užitak i osigurava kremaste trenutke uživanja.
Savršen za uskršnje gnijezdo, kao poklon ili za male trenutke ugađanja – vrhunac za ljubitelje kokosa i bijele čokolade!