FOTO by Amazon

Bizar

Nova “pijana” igra na tržištu kojom će se oduševiti majstori u pikadu!

Antonija Andabak 21. rujna 2020.

Potrudite se strelicom pogoditi sredinu jer to znači da pije cijela ekipa!

Gotovo svi znaju igrati pikado, ako ništa drugo, potpuni amateri se uzdaju u početničku sreću koja najčešće izluđuje one koji se smatraju gotovo profesionalcima i često svoj talent pokazuju na raznim pikado turnirima. Ipak, vrijeme je da amateri i profesionalci izjednače snage!

Predstavljamo novu igru koja se nedavno pojavila na web shopu Amazon a koja se prodaje brzinom svjetlosti upravo zbog svoje prirode koju godinama obožavaju sve generacije, a zbog svog “dodatka” možemo reći da predstavlja spoj tradicije i new age opreme koja će se svidjeti mnogim ljubiteljima pikada!

Spomenusmo dodatak, a on dolazi u obliku četiri shooter čašice, dvije strelice za pikado i naravno – novih pravila na pikado ploči ! Dakle – umjesto brojeva, pojavljuju se riječi poput: “popij s prijateljem“, “preskoči“, dok pogodak strelicom u vanjske krugove može značiti da pijete punu ili pola čaše. Ono najzanimljivije jest pogodak u sredinu što znači da pije cijela ekipa!

Zanimljivo zar ne? Ova igra znači da ju se u snagama izjednačuju i oni kojima je igranje pikada u “malom prstu” i oni koji baš i nisu vješti, a koji bi mogli u ne-toliko-trijeznom stanju otkriti svoj skriveni talent.

Zabavite se s ekipom i nabavite pikado koji osigurava ludu zabavu! Naručiti ga možete OVDJE na web shopu Amazon.