FOTO by Naf Naf

Moda

Nova Naf Naf torbica u obliku srca mamac je za sve romantičarke!

Viktoria Mikulić 08. veljače 2023.

Kupid je svoj luk usmjerio prema našoj virtualnoj košarici za kupovinu!

Iako ništa ne može nadmašiti činjenicu da smo voljeni, osim za ljubavlju, ovog Valentinova žudimo za još nečime, a to je torbica u obliku srca.

Da, vječni simbol ljubavi ovjekovječen je kroz novu Naf Naf kožnu torbicu pa ako ste dosad nosili srce na rukavu, vrijeme je da ga ove godine prebacite preko ramena ili nosite na dlanu. Nedavno smo predstavili šarmantnu Naf Naf torbicu s mašnom i remenom obasutom srcima koja je bila naš valentinovski favorit, no ovaj novitet bi je vrlo lako mogao skinuti s trona.

naf naf srce torba

Puderasto roza i crvena Naf Naf torbica sa srcima stvara toplinu u nama!

Nova Naf Naf torba dolazi u obliku srca, a krase je dvije prekrasne boje, nježno ružičasta i crvena. Tu siu i zlatni metalik detalji koji je podižu na višu razinu. Stvorena je za nošenje na ramenu ili preko ramena prema, a također imate mogućnost nošenja u ruci zahvaljujući malenoj ručki.

Unutar torbice nalazi se i maleni džepić za kartice. U ovu torbicu možete smjestiti sve što vam je potrebno za romantičnu valentinovsku večer, poput crvenog ili ružičastog ruža za usne, ogledalca, kao i mint bombona, ključeva i mobitela. Također, izgledat će savršeno u kombinaciji s tulipanima tijekom subotnje špice u gradu.

Gdje god je poveli sa sobom, uz novu Naf Naf torbicu u obliku srca širit ćete jubav posvuda, a upravo je to ono što nam je svima potrebno u ovim tmurnim danima – malo ljubavi…

Pronaći je možete u Naf Naf trgovinama ili putem LINKA po cijeni od 35,99 €!