Promo

Nova modna adresa u srcu Zagreba idealna za različite građe tijela!

PR 04. prosinca 2018.

S početkom Adventa u Zagrebu otvoren i koncept shop 'Jabuka, Kruška…'

U srcu Zagreba, u Ilici 36 pronašao je svoje mjesto koncept store ‘Jabuka, Kruška…’ stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko. Vesela trgovina u potpunosti je namijenjena ženama pružajući im mogućnost da odaberu odjeću koja je namijenjena upravo njihovoj građi tijela.

Otvorenje nove modne adrese nisu propustile ni glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević, Mirna Medaković, Ivana Boban i književnica Sanja Pilić koje već godinama nose Alma fashion.

Po čemu je poseban ovaj shop?

U njemu se prodaju dva modna brenda Alma fashion i Maxy P, što znači da upravo ovdje možete uživati u odjevnim kombinacijama u skali veličine od 38-58. Uz to, na ovom mjestu su oblici tijela jedino što vas vodi u odabiru odjeće – ovdje pronađite idealne hlače za građu tijela jabuka, tunike pokrivalice bokova kruškama, haljine za sve tipove građe…

– Godinama kao stilistica odijevam žene u različite kombinacije koje su u skladu s njihovom građom tijela učeći ih pri tome da je upravo građa tijela jedina smjernica koju trebaju imati u odijevanju. Tek kad se pronađe kroj koji laska figuri tada kreće priča o modi. Ovaj koncept store je osmišljen tako da sve žene već pri pogledu na izlog lako odrede svoj tip građe tijela, a odjeća ih čeka već na ulasku u trgovinu.

Tijelo je takvo kakvo smo dobili i dobrim kombinacijama uvijek možemo napraviti maksimum za sebe– rekla je stilsitica i dizajnerica Alma Premerl Zoko dodajući- Moram priznati da mi je drago da sam se udružila s Maxy P brendom koji u Zagrebu potpisuje modu za punije već 50 godina. Kad spojite hlače Maxy P-a dizajnerice Tanje Zimić i tunike ALMA fashion dobivate primjerice odličnu kombinaciju za svaku prigodu i u velikoj skali veličina koju ne možete pronaći nigdje u Zagrebu. Mi nismo koncept ni za mršave ni za punije, nego za žene koje prihvaćaju svoje tijelo i od mode za sebe žele maksimum.