FOTO by ShopDisney

Dekor

Nova Mickey Mouse šalica dolazi s preslatkim poklopcem koji će vašu kavu držati toplom!

Antonija Andabak 12. srpnja 2021.

Želimo ovakvu šalicu u svojoj Mickey kolekciji!

Disney je pravi “maher” kada je riječ o kreiranju zabavnih proizvoda za ključne događaje tijekom godine, a osobito su maštoviti za vrijeme ljetnog razdoblja.

Njihov najnoviji proizvod želimo i u svojoj privatnoj Mickey kolekciji i koji će uveseljavati svako naše pospano jutro! Veza između kave i šalice, sada je dobila još ljepšu dimenziju i to u obliku Mickey šalice s jako simpatičnim poklopcem u obliku Mickey Mouse ušiju!

Ako ste jedni od onih koji polako pijuckaju svoju kavicu, ova šalica bi vam vašu jutarnju rutinu nesumnjivo uljepšala, pa čak i onda kada biste rado ostali još koju minutu ili sat u krevetu!

Baza šalice je crveno-crna, prepoznatljive Mickey nijanse, ukrašene bijelim točkama kako bi se jasno znalo o kojem je Disney liku riječ, a tu nedoumicu definitivno otklanja poklopac s ušima kako bi kompletirao karakter i učinio ispijanje omiljenog napitka još ugodnijim!

Šalica je izrađena od kvalitetne keramike, a poklopac od silikona, stoga se preporučuje prati ručno.

Ništa vam ne bi trebalo biti teško za održavanje ovakvog primjerka šalice koja će vam momentalno postati omiljena i iz koje ćete ispijati kavu, čaj, a u zimskom periodu i kuhano vino ili božićni gin!

Vrijeme brzo prolazi a da ne biste ostali bez svog primjerka neodoljive šalice, bacite oko na Disney web shop i uživajte u novitetima!