FOTO by Mango

Moda

Nova Mango kolekcija „Wild at heart“ inspirirana šik uzorkom koji je uvijek u modi!

admin 21. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Trendovi dolaze i odlaze, ali životinjski uzorak na odjeći zauvijek će biti klasik koji iz sezone u sezonu ostaje u modi te ga uvijek možemo pronaći u našim omiljenim trgovinama.

Između tigrastog, zebrastog ili zmijskog, leopardski uzorak odnosi titulu kralja džungle. Vrijeme je da probudite avanturisticu u sebi i odjenete ovaj odvažan, elegantan i bezvremenski uzorak.

Haljina u stilu negližea 249,90 kuna

Mango je svojom novom kolekcijom razveselio sve ljubiteljice životinjskog uzorka, ali i sve one koje se osjećaju kao neustrašive buntovnice.

U ovoj predivnoj kolekciji možete pronaći mini suknje, lepršave košulje, naborane hlače i pamučne i satenske haljine životinjskog uzorka, u kojoj dominira leopardov i zebrin uzorak.

Mini suknja s volanima 199,90 kuna

Velik dio kolekcije pripada odjevnim predmetima u crnoj i bijeloj boji te onima kremastihi smeđih nijansi.

Mini suknja 199,90 kuna

Upravo takve nijanse najbolje odgovaraju životinjskim uzorcima jer im daju odličan kontrast kako bi se istaknule i došle do izražaja.

Osim odjeće, kolekcija nudi divne modne dodatke poput torbi, pozlaćenih naušnica te sunčanih naočala u retro stilu.

Retro naočale 129,90 kuna

Iako odjevni komadi životinjskog uzorka odišu elegancijom i glamurom, nikada nemojte kombinirati različite uzorke u istom stajlingu.

Pokušajte se držati jednog uzorka kojeg najviše volite i zatim ga uskladite s ostalim bojama koje će mu najbolje odgovarati.

Košulja/haljina 349,90 kuna

Životinjski uzorak na odjeći ili modnim dodacima uvijek će izgledati ženstveno, ali i moćno, baš poput predivnih životinja iz divljine.