FOTO by Mango

Moda

Nova Mango kolekcija pršti energijom zanosne i ženstvene crvene!

admin 28. listopada 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Jedna od najpopularnijih španjolskih marki, Mango, zna kako privući pažnju svih onih koji žele izaći iz zone udobnosti i osvojiti na prvu. Nova kolekcija zanimljivog naziva „Bet on red“ navest će vas za se zaista kladite na boju koja diše strašću i pobjedom.

Bez obzira na to što mnogi misle da je za nošenje odjeće u crvenoj boji potrebna hrabrost, ova boja odličan je dodatak jesenskim neutralnim nijansama. Ako želite naglasiti svoje samopouzdanje i energičnu osobnost, crvena je vaša boja!

1. Trapez hlače

Crvene trapez pamučne hlače visokog struka odlične su u kombinaciji s košuljom jednake boje.Ako vam je to previše, cijeli dojam možete ublažiti dodate li bijelu majicu ili košulju te odgovarajući crni ili tamnoplavi sako. Ovaj zabavan outfit savršen je ako ga upotpunite minimalnim modnim dodacima i cipelama neutralnih nijansi.

349,90 kuna

2. Haljina s prorezima

Još jedan odličan odjevni komad kojeg jednako dobro možemo nositi u dnevnoj i večernjoj varijanti. Dugu, elastičnu crvenu haljinu s bočnim izrezima poželjet ćete nositi svaki dan. Kombinirajte ju uz visoke čizme i spremni ste osvojiti svijet!

249,90 kuna

3. Kaput od umjetnog krzna

U mekanom i toplom kaputu sigurno vam neće nedostajati topline u hladnim zimskim mjesecima. Ovakvom šarmantnom kaputu vraćamo se iz sezone u sezonu, no ovog puta Mango nas je vješto iznenadio i odabrao tamnocrvenu boju kao mali bijeg od klasičnog i nesvakidašnjeg modnog izdanja.

699,90 kuna

4. Prošivena torba

Još početkom godine mogli smo naslutiti da će prošivena odjeća, obuća i modni dodaci postati jedan od najvećih modnih trendova ove sezone. Najveću pozornost izazvale su napuhane torbe koje izgledaju poput toplih i udobnih jastučića.

349,90 kuna

Torbe ovog zanimljivog dizajna savršene su ako želite pokazati svoju hrabriju stranu, posebice kad je ona šik crvene boje. Zato, pripremite se istaknuti svoj izgled ovom neobičnim modnim dodatkom.