Promo

Nova Lola.tees kolekcija spremno je dočekala proljeće

PR 08. ožujka 2019.

Proljeće je pred vratima, a nova kolekcija na vidiku...

Lole veselo marširaju u proljeće. Početak prvog proljetnog mjeseca odabran je za predstavljanje najnovijih uradaka iz Loline stvaraonice.

Lan i šifon, patchwork i prugice neki su od detalja koji krase najnoviju kolekciju, a koja vrišti uzorcima i bojama.

Košulja na preklop Anđa u kombinaciji sa suknjom Janja savršen su izbor za dame koje će odlučiti popuniti ormar novim kompletom u kombinaciji pamuka i lana.

Anđu kombinirate kao zatvoreni model uz vezanje straga ili u obrnutoj varijanti na V izrez, dok je suknja Janja u crveno bijelim prugama komad koji ćete nositi kako u poslovnim prilikama, tako i uz omiljene tenisice.

Osim Anđe i Janje, mogućnost kompletiranja nude košulja Zoe i suknja Ida, i to u savršeno laganom i udobnom lanu pastelnih nijansi.

Lola Haljetak model je kojim se nadamo oduševiti sve ljubiteljice retro stila. Riječ je o onesize modelu na gumbiće, izrađenom u materijalu pamuk/lan a koju ćemo nositi kao haljetak i kao kimono u kombinaciji sa trapericama, pa čak i suknjama.

Top Diva izrađen od najljepših pamučnih materijala, komad je s kojim cijeloj kolekciji dodajemo dašak glamura i mislimo da će oduševiti sve ljubiteljice trendova i volana koji i dalje daju savršenu inspiraciju za nove modele.

Haljina Žaklina na krilima volana od viskoze za nas je idealna kao haljina, ali i kao tunika s kojom ćemo rado prošetati kroz proljeće.

Haljina Inga od različitih uzoraka viskoze dolazi kao izazov. Ponovno nudimo mogućnost da postanete kreator i kombinirate Vašu savršenu preklopnu haljinu.

Košulja Korana u zagrljaju viskoze izgleda fenomenalno, a dostupna je u različitim dezenima i upečatljivim jednobojnim viskozama.

Haljina Anika model je za koji vjerujemo da će se pridružiti našim najtraženijim pamučnim modelima, haljinama Antoneli i Žani, koje su nosive uvijek i u svim prilikama.

 

#proljetna IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom LOLA.tees, jednu sretnicu nagradit ćemo proljetnom haljinom “INGA“ iz nove kolekcije. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica proljetne haljine pod nazivom ‘INGA’ je Jelena Voloder. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.