Nova ljetna kolekcija brenda LOLA.tees!

Viktoria Mikulić 15. svibnja 2017.

Već svima dobro poznati modni brend LOLA.tees očarao nas je svojom novom ljetnom kolekcijom

Lola tees ljetna kolekcija – U prošlom članku napravili smo INTERVJU s Helenom Bilić i Jelenom Džolić, osnivačicama brenda LOLA.tees.

Lola tees ljetna kolekcija

Ove dvije odlične prijateljice i zaljubljenice u modu zajedno su od malena i uvijek jedna drugu potiču, motiviraju i nadahnjuju za razne stvari u životu. Tako se kroz dugogodišnje druženje razvila i priča o brandu LOLA.tees.

Prvenstveno se bazirao na odjevnim kombinacijama sa zaštitnim znakom #hashtag kao koji je polučio velikim uspjehom, kao i brojnim citatima koji su osvojili srca mladih djevojaka.

Lola tees ljetna kolekcija

No kako to već ide, Helena i Jelena znaju da se tržište konstantno mijenja i zahtijeva promjene, stoga su njih dvije uvijek u korak s najnovijim trendovima. U njihovoj novoj ljetnoj kolekciji prevladavaju volani, prugice, točkice i prozračni materijali, koji su nosivi u svakoj prilici. Lola tees ljetna kolekcija. Sretna dobitnica lepršave mornarske suknje je Ana Martinović. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr s podacima i veličinom suknje.

Lola tees ljetna kolekcija

Najveći trend ovog ljeta definitivno su i pastelne boje, koje su također neizostavni detalj u njihovim odjevnim kombinacijama. Također tu još prevladavaju bijela, plavo mornarska i sve one boje koje nas uvode u ljetne radosti.

Lola tees ljetna kolekcija

Nova kolekcija stvorena je za elegantnu ženu koja drži do sebe, ima samopouzdanja, spremna je za nove pobjede, no jednako tako zna biti opuštena i lepršava na svakom koraku. Ova neodoljiva kolekcija MUST HAVE je za sve fashionistice, premda ne sumnjamo da svakako od vas već jedan odjevni komad ovog popularnog brenda ima u svom ormaru. Lola tees ljetna kolekcija.

Lola tees ljetna kolekcija

Što god odabrali, majicu, košulju, suknju ili haljinu, bez sumnje ćete izmamiti brojne poglede u ovim HIT komadima.

U suradnji s modnim brendom LOLA.tees, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo lepršavom mornarskom suknjom iz njihove nove kolekcije. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.