Promo

Nova limitirana make up kolekcija Lancôme x Chiara Ferragni!

PR 28. lipnja 2019.

Počastite se Lancôme make up šarmantnim novitetima!

“Željela sam kreirati make-up kolekciju koja je 100-postotno moj stil. Iz tog razloga sam udružila snage sa Lancômom. Radili smo na proizvodu i komunikaciji koji su važni za žene moje generacije. 3 ključne riječi ovog osnažujućeg projekta su: zavodljivo, inspirativno i zabavno.

Duboko vjerujem da je make-up odlično oružje da se osjećate bolje sami sa sobom, da se sučelite sa svakodnevnim izazovima i neustrašivo postignete ciljeve!” – izjavila je Chiara Ferragni, jedna od najutjecajnijih modnih dizajnerica.

Nova Flirting Palette je junakinja kolekcije sa vrlo jakim Instagram čimbenikom, zahvaljujući svjetlucavom učinku kombiniranim sa logotipom očiju kolekcije Chiare Ferragni.

13 nijansi za kombiniranje stvaraju neograničene mogućnosti! Uz Flirting Palette, kolekcija sadrži i 3 limitirane nijanse ruža L’Absolu Mademoiselle Shine, 3 nijanse tekućeg ruža L’Absolu Lacquer, te limitiranu kolekcionarsku ediciju Hypnôse maskare.

 

Možda zvuči kao klišej, ali kada je riječ o ‘savršenom izgledu od jutra rana’ ili o svladavanju vještine šminkanja na način da ne ostavljate dojam pretjeranog truda, Francuskinje definitivno imaju ‘ono nešto’.

U stvari, njihov je savjet o šminkanju vrlo jednostavan: nanijeti suptilan sloj rumenila i ruž za usne. Inspiriran time, Lancôme je kreirao novi odvažan duo: ruž L’Absolu Mademoiselle Shine i kultno rumenilo Blush Subtil. Kombinacija ovih dvaju proizvoda donosi nezaustavljiv val slobode, s učinkom isticanja prirodne ljepote. Sada svaka žena može biti Mademoiselle.

 

Ruž L’Absolu Mademoiselle Shine krasi hidratantna formula obogaćena proksilanom i ružinim uljem, te vibrantne boje koje se stapaju s usnama, dajući im delikatan, cvjetno-voćni miris. Jednostavno se i brzo nanosi te savršeno klizi po usnama.

Lancôme predstavlja paletu od 17 nijansi ruževa, te 7 nijansi rumenila Blush Subtil obogaćenih novom puderastom formulom za svjež i zdrav ten.