Nova limitirana edicija omiljene Domaćice!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2017.

Spoj najfinije bijele čokolade i ukusne maline

Ivan Rakitić, poznat je kao veliki ljubitelj Domaćice te je njegova spontana fotografija s kolegom Neymarom i omiljenom Domaćicom izazvala nevjerojatan odjek na društvenim mrežama i u medijima. Neplaćena objava iskrenog obožavatelja Domaćice bila je poticaj za prošlogodišnju kampanju u kojoj je glavni akter Rakitić ostao bez Domaćice i poziva na sudjelovanje u Kraševoj nagradnoj igri u kampanji „Donesi mi Domaćicu“. Sretni dobitnik dobio je priliku odnijeti Domaćicu Rakitiću u Barcelonu gdje je kampanja i snimana.
Kraševa kampanja „Donesi mi Domaćicu“ u kategoriji Hrana dobila je srebrnu Effie nagradu na nedavno održanim Danima komunikacija u Rovinju.

Za kampanju s poznatim Ivanom Rakitićem Kraš je tako dobio priznanje struke za učinkovitu i strateški promišljenu marketinšku kampanju te efikasnost u oglašavanju. S obzirom na odlične rezultate koje je kampanja ostvarila, Kraš je i ove godine odlučio nastaviti suradnju s protagonistom kampanje, poznatim nogometašem, Ivanom Rakitićem.

Nova kampanja sa sloganom „Za domaće i goste“ prirodan je nastavak prošlogodišnje. Ovaj put Rakitić za vrijeme poluvremena istrči sa stadiona da bi kupio Domaćice u prodavaonici Bonbonnière Kraš jer ide u goste. Simpatičnog Rakitića u novoj kampanji možete pogledati ovdje:

Video by: Kraš

Iz Kraša stiže i nova limitirana edicija omiljene Domaćice koja će oduševiti sve! Od sada možete uživati u Domaćici koja dolazi u savršenom ljetnom spoju najfinije bijele čokolade i ukusne maline. Za novitet koji će biti u fokusu na prodajnim pozicijama tijekom ljeta snimljena je duhovita vezija TV spota „Za domaće i goste“, a kako je bilo na snimanju možete pogledati ovdje:

Video by: Kraš

Novu Domaćica malinu potražite u prodavaonicama Bonbonnière Kraš po promotivnoj cijeni od 11,95 kn/kom.