FOTO by PR

Promo

Nova Lancôme parfemska voda – od vaših idôla za vas

PR 16. srpnja 2021.

Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura

“Uvijek govorim da je moj uzor ‘buduća ja’. Znam da je ona tamo, u budućnosti, i da me očekuje.”

Idôlom se ne rađa. Idôlom se postaje.

U svakoj ženi nalazi se idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirirano je tim osjećajem uvjerenja.

Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvaća samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirirala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta skupina simbolizira generacijski pokret slijeđenja svojih snova koji nemaju granica.

To je pojava u kojem je svaka žena idôl.

TREĆE POGLAVLJE U KOLEKTIVNOJ AVANTURI ZA ŽENE

Zajedničkim snagama 2019. stvorile su Idôle parfemsku vodu. 2020. godine, formulirale su drugo poglavlje s Idôle l’Intense parfemskom vodom. Ove godine, one nastavljaju avanturu s Idôle Aura parfemskom vodom.

Kreatorice originalnog mirisa, Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec i Adriana Medina, dovele su Idôle, ovaj jedinstveni cvjetni miris na tržište.

Ponovno okupljene pod Lancômeovim simbolom pobjedničke ženstvenosti, spojile su svoje talente i kreirale treće poglavlje Idôle priče kao odu suncu: blistav i ujedinjujući miris. Ovom mirisu život su dale tri žene s ciljem da okupe sve žene kako bi zajedno stvarale novi svijet.

U svakoj ženi nalazi se Idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirirano je tim osjećajem uvjerenja.

Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvaća samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirirala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta skupina simbolizira generacijski pokret slijeđenja svojih snova koji nemaju granica.

To je pojava u kojem je svaka žena Idôl. Proizvod će biti dostupan na Douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama.

POVRATAK IKONI

Stoji ponosno. Spremna za osvajanje svijeta.

Snažnija no ikad, kultna bočica Idôle parfemske vode redizajnirana je kako bi prigrlila Idôle Auru. Odana originalu, ali sa suptilnim razlikama, zadržala je fine linije svoje izražajne siluete. Savršeno stabilna, njena malo proširena baza podupire visinu.

Kao izraz neustrašive i odlučne ženskosti, snažno je ukorijenjena na tlu, kao da želi bolje posegnuti za zvijezdama. Uz dodatne aspekte, staklo je prozirno i naglašava blistavu igru svjetlosti.

Obuhvaća intenzivno blistavu ženstvenost koja osvjetljava sve na putu, nadahnjujući druge da se pridruže pokretu. Njene dvije strane privlače pažnju. Na stražnjoj strani, njeno zakrivljeno središte je živopisno ružičasto – zlatno, a budi nagon duboke unutarnje snage.

S prednje strane osvijetljena je bijelom, blistavom aurom koja odaje magnetski sjaj. Kao i svaka žena koja svijetli izravno iz srca. I izvan bočice, Idôle Aura novi je simbol neodoljive moći koji okuplja žene.

Na ambalaži su riječi koje ističu njihovu zajedničku snagu ujedinjene u krug, kao da predstavljaju jedan glas. Glas generacije koja odjekuje cijelim svijetom, poput okupljajućeg poziva na akciju.

Zendaya utjelovljuje ženu koja je samoostvarena, koja je pod vlastiti uvjetima postala idol i koja je odlučila osvijetliti put drugim ženama da učine isto.

 Idôle Aura parfemska voda 25 ml – 423,60 HRK

Idôle Aura parfemska voda 50 ml – 679,43 HRK