FOTO by PR

Elegant

Nova kolekcija Signature Yankee Candle: Osvježite svoj prostor čarobnim mirisima!

PR 24. listopada 2023.

Yankee Candle i nova kolekcija Signature - promijenit će vaš prostor, vaše vibracije i vaš Instagram profil!

Razumijemo vašu želju za prostorom koji pruža toplu, primamljivu atmosferu. Želite onu ugodnu atmosferu koja vaše Netflixove večeri i nedjelje pretvara u nezaboravna iskustva. Pa, pripremite se da poboljšate svoje trenutke uz Yankee Signature Collection!

Jesen je vrijeme transformacije, a Yankee Candle razumije umjetnost promjene i pretvaranja iste u nešto nesvakidašnje. Ova sezona nas poziva da usporimo, da uživamo u ljepoti svakog lista koji pada i da stvorimo utočište puno topline i uživanja dok temperature počinju padati.

Yankee Candle vas poziva da prigrlite duh jeseni i ispunite svoj prostor ugodnom atmosferom po kojoj je ova sezona poznata. Njihovi mirisi su poput jesenske čarolije, spremni da vas prenesu u svijet u kojem su mirisi poput zagrljaja svježine, pečenih kolača i mirisnih plaža.

Yankee Candle vjeruje u snagu inovacije. Zato su predstavili nove, još ljepše, trendi i dugotrajnije mirise. Ovi mirisi nisu samo ono što je danas popularno; radi se o stvaranju novih uspomena koje će se čuvati sutra.

Miris se susreće s umjetnošću

Strast Yankee Candle-a za transformacijom je dublja od mirisa; proteže se na potpuno preoblikovanje vaših prostora. Vaš dom trebao bi biti izraz vaše osobnosti, a svijeće Yankee Candle dizajnirane su da to i ostvare.

Uz nove, suvremene mirise, kao i svoje omiljene, sada dostupne u vrhunskoj mješavini sojinog voska, doživjet ćete potpuno novo iskustvo.

Njihovi dizajni pažljivo su odabrani, oni su umjetnost koja doslovno oživljava vaš prostor. Prekrasne etikete, s ručno oslikanim ilustracijama, ne predstavljaju samo ukrasni element, već su pravo umjetničko remek-djelo koje će oplemeniti vaš prostor.

Otključajte čaroliju više fitilja

Kada je riječ o pretvaranju vašeg prostora u pravu mirisnu čaroliju, jedan fitilj jednostavno nije dovoljan. Yankee Candle zna da je za brzu i učinkovitu transformaciju doma potrebno više fitilja i tu svijet čarobnih multi-wick svijeća postaje pravi spektakl!

Zamislite čisti užitak svijeće, s ne samo jednim, već s dva fitilja. Svijeće su pažljivo izrađene kako bi osigurale ravnomjerno gorenje, neprimjetno šireći vaš mirisni užitak prostorijom.

Mirisne Yankee candle svijeće koje su nas osvojile

Svaka svijeća iz Yankee Signature linije priča svoju jedinstvenu priču, i potpuno smo opčinjeni svakom od njih. Neka naši favoriti osvoje vaše srce!

Naši omiljeni mirisi iz ove sezone su Soft Blanket, Warm Cashmere i Pink Sand. Soft Blanket je vaša karta za potpuno opuštanje uz kombinaciju cvjetnih nota, vanilije i mošusa.

Pink Sand odvest će vas na mentalni tropski odmor s eksplozijom citrusa, cvjetnim notama i slatkom vanilijom – to je kao da ste na plaži 24/7. Naravno, ne smijemo zaboraviti Warm Cashmere – samo se umotajte u te prekrasne note umirujuće sandalovine i egzotičnog pačulija i uživajte u potpunom osjećaju luksuza.

Ako je i vas zaintrigirala Signature kolekcija mirisnih svijeća Yankee Candle ili ste u potrazi za savršenim poklonom, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram. Svijeće možete pronaći u papirnicama Tisak, Emmezeti, Lesnini, knjižarama Znanje i Hoću Knjigu.