Obuća

Nova kolekcija najudobnije obuće na svijetu!

Viktoria Šafranić 08. lipnja 2017.

Modno osviješteni Crocs predstavio je ljetne trendove svoje obuće

CROCS, najveći svjetski ponuđač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme, predstavio je šaroliki modni skok u vruće mjesece koji slijede. Na međunarodnom CROCS događanju u Ljubljani, Crocs je predstavio nove ljetne trendove svoje obuće koja iz sfere udobnosti sve više ulazi u svijet mode.

Najnoviju kolekciju “Come as you are” kojom se ruše stereotipi dosjetljivo su predstavili Tara Zupančič i Klemen Praprotnik, predstavnik tvrtke Intersocks, koja je ujedno i distributer za robnu marku Crocs za čitavu Europu. Okupljenima su tako predstavljene tri ključne kolekcije iz ljetne linije: Isabella, Swiftwater te Core te dopunjene linije Lina, Sloane, Leigh, CitiLane Roka te Rain Boots.

Sve o Crocsovoj priči o uspjehu i o tome da se upravo u Sloveniji prodaje najviše Crocs obuće u cijeloj Europi, na događanju je otkrio Klemen Praprotnik, predstavnik tvrtke Intersocks te naglasio kako Crocsice već dugo nisu samo obuća za slobodno vrijeme jer je raznolikost modela u novoj kolekciji izuzetno široka i prati najnovije svjetske modne smjernice. Poznati je modni dizajner, Christopher Kane, naime, već po treći put na svojoj modnoj reviji modele obuo u Crocsice, a o njima pišu i mnogi priznati mediji u svijetu koji prate modu.

Ove godine je modnom kampanjom ‘Come as you are’, ambasadorica Crocsa postala omiljena glumica Drew Barrymore, koja u kampanji nosi glavni model ove kolekcije, trendi sandale Isabella. Crocsice su idealne za cijelu obitelj, a najviše ih odlikuje izuzetna kvaliteta jer su načinjene od Croslitea, posebnog materijala koji osigurava mekoću, udobnost, potpunu higijenu i trajnost. Upravo ih to bitno razlikuje od brojnih kopija na koje nailazimo gotovo posvuda po svijetu. I ljubitelji Crocsica kojih u Sloveniji i Hrvatskoj ima jako mnogo svjesni su toga.

“Ovdje naime bilježimo najveću prodaju u Europi. Ponosni smo na iznenađujući podatak da je u Sloveniji od 2007. godine prodano više od milijun Crocsica, a godišnja prodaja i dalje raste. To nas dodatno motivira da neprestano nastojimo osigurati još bolju i kvalitetniju ponudu“, zaključio je Praprotnik.

NOVA LJETNA KOLEKCIJA

Kolekcija Isabella ulazi u drugu godinu sa širokim rasponom modela za žene i djevojčice, dok Swiftwater širi ovu sezonu kako bi obuhvatio ponudu za žene i pridružio se već popularnim stilovima za muškarce i djecu. Osnovna linija temeljena je na poznatom obliku Crocs klompe te flip modelima za čitavu obitelj. Nova ljetna linija osvježena je veselijim bojama i zanimljivom grafikom.

Isabella kolekcija

Osvježena kolekcija Isabella je zabavna, profinjena i ženstvena. Ova linija ima sve njezine ljetne karakteristike, od natikača, sandala pa sve do neizbježnih platformi. Crocs obuća iz linije Isabella idealna je za nošenje u toplim vremenskim uvjetima uz bazen, na ljetnom ručku ili večeri na otvorenom. Linija Isabella sadrži mekani, šareni Gemlite materijal koji joj daje veću udobnost i fleksibilnost na vrhu stopala, kao i mogućnost dodavanja ukrasa i detalja.

Swiftwater kolekcija

Funkcionalna, vodootporna Swiftwater za čitavu obitelj, ove godine proširuje žensku kolekciju. Swiftwater modeli neophodni dodatak svake aktivne obiteljske zabave

Core kolekcija

Prepoznatljiva kolekcija Core sadrži cipele koje su Crocsovi potrošači prve upoznali i zavoljeli, kao što su unisex klompe i natikače za čitavu obitelj. Za ljeto 2017. Core linija se osvježava novim bojama i grafikama, kao i novim MODI Sport stilovima, koji donose aktivnu energiju i savršeni su nošenje u različitim prigodama.

Lina kolekcija

Omiljena kolekcija Lina za djevojčice dorađena je sjajnim ukrasima, šljokicama i poznatim likovima iz crtića dok novi trendovski modeli iz Lina kolekcije za žene omogućuju lako kombiniranje uz jednostavna ljetna izdanja, poslovne outfite ali i opušteni boravak na odmoru.

Sloane kolekcija

Sloane kolekcija natikača, visinom, udobnošću i stilom postaje pravi dnevni i večernji modni dodatak svake ljetne kombinacije.

Leigh/Leigh-Ann kolekcija

Leigh-Ann linija pridružuje se već popularnoj liniji Leigh zadržavajući visinu, stil i Dual Crocs Comfort ™ . Trendovske linije, dezeni i poznata Crocs udobnost definitivno će svrstati Leigh-Ann kolekciju u ljetni must-have.

CitiLane Roka kolekcija

Savršena ljetna tenisica, s nevjerojatno laganim materijalom Matlite. Mat površina ima mekani dodir, a perforirani gornji dijelovi poboljšavaju protok zraka. CitiLane Roka je super za casual / active potrošača koji želi jednostavan izgled tenisica s ugodnim Crocs jastukom.

Rain Boot kolekcija

Za više zabave i ženstvenosti, osmišljen je Crocs Freesail Rain Boot kojeg odlikuje tanji i softisticiraniji oblik koji žene najradije nose. Kišna čizmica nevjerojatno je lagana, fleksibilna te čistih linija uz poznati Dual Crocs Comfort. Za ugodne, duge ali suhe šetnje po ljetnoj kiši.

###

O tvrtki Crocs, Inc.
Crocs, Inc. (NASDAQ: CROX) svjetski je lider u inovativnoj dnevnoj obući za muškarce, žene i djecu. Crocs nudi širok asortiman proizvoda svih sezona, a istovremeno ostaje u skladu s temeljnom baštinom obuće. Sve Crocs ™ cipele sadrže Croslite ™ materijal, patentiranu revolucionarnu tehnologiju koja svakom paru cipela pruža mekoću, udobnost, lakoću I kvalitetu nošenja prepoznatljivu svakom ljubitelju Crocs obuće. Od svog osnutka 2002. godine, Crocs je prodao više od 350 milijuna pari cipela u više od 90 zemalja širom svijeta.