FOTO by Sezane

Moda

Nova kolekcija megapopularnog francuskog brenda obasuta je limunima!

Viktoria Mikulić 27. svibnja 2024.

Kada se spoje francuska i talijanska moda, rezultat je čista elegancija...

Kako dani postaju duži i topli povjetarci nas mame van, ideja o osvježenju naših outfita itekako je poželjna. Nema boljeg vremena nego sada da u svoj ormar unesete motive koji prizivaju ljeto. Trendovi inspirirani voćem sve više se pojavljuju u modi, a jedan motiv donosi posebnu živost. Riječ je o limunu…

Bez obzira organizirate li sunčani brunch vikend ili mirna večernja okupljanja pod zvijezdama, odjevni komadi s temom limuna svakoj će prilici dodati dašak veselja.

Ljeto bi trebalo biti odvažno, vedro i šareno, a boja koja najviše asocira na sreću je žuta. Limun kolekcija poznatog brenda Sezane utjelovljuje sve ono što ljetni dani donose, bezbrižnost, lakoću, osmijeh…

Dašak limuna nosi svježinu ljetnih povjetaraca i obećanje sunčanih dana koji su pred nama. Integracija ovih tema u vaše lookove ne samo da povećava estetsku privlačnost, već i podiže vaš styling na viši nivo.

Francuski brend Sezane predstavio je kolekciju u suradnji s talijanskim brendom Momonì. Marka je poznata po svom modernom luksuzu, nudeći visokokvalitetne odjevne predmete koji zadovoljavaju suvremene ukuse, a prednost daju udobnosti i eleganciji. Kada se talijanska i francuska moda spoje, rezultat ne može izostati.

U nastavku pogledajte košulje, haljine, kombinezone i hlače s motivima preslatkih limuna:

Više detalja potražite na LINKU.