Nova kolekcija Etne Maar dočarana baletnim koracima

Viktoria Šafranić 03. ožujka 2017.

Odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva je svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

(Pique: kad balerina korača na vršcima prstiju, ne savijajući pritom koljena)

Koliko ”uboda ” na prstima treba da se otpleše jedan ples, koliko uboda iglom treba da se napravi jedna kreacija?

Vjerojatno ni balerina, ni dizajnerica nikad to nisu brojale, one su samo željele svoje osjećaje i promišljanja o svijetu oko sebe iskazati plesom i  kreacijom.

clanak2

Tako je i u najnovijoj kampanji  Etne Maar za proljeće ljeto 2017.  balerina zagrebačkog baletnog ansambla  HNK-a  Lucija Radić (dobitnica nagrade Ana Roja) kroz svoje baletne pokrete dočarala ljetnu kolekciju Etne Maar, i time pokazala da je odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

clanak1

Kolekciju čine  pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež. Sve se može međusobno kombinirati čime se stvaraju slojeviti stylinzi prikladni za sezonu koja dolazi.

Napravite jedan ”pointe ” (dignite se na prste ), pogledajte oko sebe i hrabrim piqueom započnite ovosezonski ples u jednoj od kreacija Etne Maar.

clanak3

Baletne pokrete spretno je ulovila u svom objektivu Vladimira Spindler, a grafički obradila Senja Vild.

Šminka: Kristina Atletić