Make-up

Nova kampanja Max Factora ističe ono posebno na svakoj ženi!

Viktoria Šafranić 23. studenoga 2017.

U novoj kampanji #MYFACTOR nesavršenosti su savršene!

Ono što svaku ženu čini jedinstvenom njezin je faktor koji je potrebno istaknuti, naglasiti i s ponosom pokazati svijetu. S novom kampanjom #MYFACTOR, beauty brand Max Factor želi dokazati kako uloga kozmetike i make up-a u naglašavanju naše ljepote nije tu kako bi sakrili svoje nedostatke ili mijenjali sebe, već je pomoć u isticanju onoga po čemu smo posebne. Svatko od nas je poseban na svoj način. Svatko od nas ima svoj faktor.

Marijana Batinić je odlučila kao svoju posebnost naglasiti obraze. Njihov šarm dodatno je naglašen Max Factor Creme Puff rumenilom, koji na licu ostavlja nježan i topao sjaj. Rumenilo sadrži sitne reflektirajuće čestice i upravo zbog njih lice izgleda svježe tijekom cijelog dana. Tu su i višebojni pigmenti te lagano zapečena formula kako bi se rumenilo ravnomjernije trošilo i kako se ne bi rasipalo ukoliko ispadne iz ruke.

Vizažistica Max Factora savjetuje da se rumenilo nanosi širokim kistom, kružnim pokretima preko istaknutih dijelova lica. Takav način nanošenja rumenila dat će licu zdravi sjaj, a kako bi kreirali savršenu podlogu koristili su Facefinity tekući puder te fiksirajući Max Factor puder u prahu.

Osmijeh je jedna od prvih stvari koje primijetimo na ljudima, a kao svoj najveći adut naša poznata vizažistica, Marina Mamić, istaknula je svoje usne i osmijeh. Marina na usnama nosi Max Factor Lipfinity trajni ruž za usne, koji će biti postojan bez obzira na to jeste li pili, jeli ili se pak ljubili.

Nanosi se u samo dva jednostavna koraka, brzo se suši, a balzam koji se koristi kao top coat za boju usnama daje hidrataciju i sjaj. Marinin osmijeh prate i zanosne oči koje su naglašene Max Factor Masterpiece Max maskarom, za maksimalni volumen i savršenu definiciju trepavica.

Koristite make-up kako bi istaknule ono po čemu ste posebne. Ne uspoređujte se s drugima već naglasite svoj faktor i s ponosom ga pokažite svijetu! Uz malu pomoć Max Factor beauty klasika, zabljesnut ćete punim sjajem.

Make up: Vanesa Ćopić
Hair: Hair studio CD style
Foto: Matea Smolčić Senčar

 

#MYFACTOR IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Max Factor, darujemo vas s klasicima Facefinity tekućim puderom i Masterpiece Max maskarom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Max Factor Facefinity tekućeg pudera je Gordana Sopic, a sretna dobitnica Masterpiece Max maskare je Matea Sučić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox najkasnije do 04.12.