FOTO by Intimissimi

Odjeća

Nova Intimissimi kolekcija s motivima limuna odiše ljetnim stanjem uma

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Vacanze Italiane!

Ljeto osim uz kupanje, sunčanje, godišnji i ronjenje, često povezujemo s mediteranskim putovanjima i laganom prehranom te mnoštvom vitamina u obliku raznog voća – stoga ne čudi da je upravo voće jedan od glavnih ljetnih motiva i simbola koji često imamo prilike vidjeti.

U zadnje je vrijeme sve popularniji talijanski vintage vibe koji obilježava old money stil, duge lepršave haljine te pletene torbe i veliki šeširi, a sada se na velika vrata vraća i vintage donji veš i svilenkasta odjeća za spavanje.

U novoj Intimissimi kolekciji pronašli smo 5 favorita s motivima limuna koji su kao stvoreni za jedno putovanje u Italiju i romantično talijansko jutro!

Trokutasti grudnjak Lara Vacanze Italiane

Trokutasti grudnjak Lara, izrađen je s elegantnim vezom s motivom cvijeća i agruma u kombinaciji s plumetis tilom. Ovaj je mekani i udobni model idealan za žene koje traže prirodan i ženstven izgled!

€ 52,90

Brazilske gaćice Vacanze Italiane

Ove su brazilske gaćice izrađene od plumetis tila te ukrašene vezom s motivom cvijeća i agruma. Imaju porub od romantičnog čipkastog volana s detaljima od satena, također ih krasi šarmantni limun koji se može skinuti po želji.

€ 19,90

Svilena spavaćica Vacanze Italiane s kratkim rukavima

Ova se romantična spavaćica kratkih rukava na kopčanje može nositi kao top uz traperice ili kao elegantna majica za spavanje, a izrađena je od 100 % svile.

€ 130,00

Svilene hlačice Vacanze Italiane

Ove su kratke hlačice izrađene od svilenog satena s motivima limuna, krase ih maleni gumbići sprijeda te su savršene za svaki ljetni spavanac!

€ 39,90

Bodi Vacanze Italiane od tila

Ovaj je bodi izrađen od mekanog tila s otiskom limuna i romantičnim volanima na izrezu kojeg krasi nestašan otvor u obliku kapljice s kojeg visi šarmantan detalj limuna koji se može skinuti. Savršen je za neprikriveno nošenje u kombinaciji s trapericama ili bijelim hlačama.

€ 59,90

Ako su i vama za oko zapeli ovi favoriti, svakako ih škicnite u Intimissimi trgovinama ili preko Intimissimi službene stranice.