FOTO by H&M

Moda

Nova H&M kolekcija dokaz je da će ružičasta dominirati našim ormarom ove godine!

Viktoria Mikulić 27. siječnja 2023.

Boja koja u trenu popravlja naše raspoloženje!

Iz nove kolekcije poznatog high street brenda H&M vrišti Barbiecore trend, a nama ne preostaje ništa drugo nego ga prigrliti. Ako zaista uživate u svom životu i uvijek s pozitivom gledate na svak novi dan, ružičasta je zasigurno jedna od vaših omiljenih boja.

Od pink do puder roze nijanse, svaka roza boja izgleda famozno. Nije li ljepše otvoriti ormar i ugledati unutar istog neke vedrije boje, koje će vam izmamiti osmijeh i popraviti raspoloženje u trenu? Ako se slažete s ovom tvrdnjom nastavite čitati dalje jer vas očekuje rapsodija ružičaste boje.

H&M nam je pripremio niz odjevnih komada i modnih dodataka u Barbie tonu. Od crossbody torbice, vrtoglavih potpetica, pulovera, haljina, sakoa, donjeg rublja, izdvojili smo desetak favorita koji će osvojiti sve one koji na svijet gledaju ružičastim naočalama:

Iako pink boju najčešće kombiniramo uz neutralne tonove kako bi u potpunosti došla do izražaja, a i kako se ne bismo previše isticali, moramo prizati da smo oduševljeni kada ugledamo nekoga tko je dovoljno hrabar da nosi rozu boju od glave do pete, osobito u različitim tonovima.

Roza boja je boja koja je uvijek u centru pozornosti i uvijek zasjeni druge nijanse.

Iako se pink boja nekoć povezivala s plavušama, i sve žene koje su je nosile smatrale su se neozbiljnima, poput Reese Witherspoon u filmu “Plavuša s Harvarda”, danas je to srećom boja koju nose sve one žene koje smatraju da se ne bi trebale ispričavati zbog svoje ženstvenosti.

Više ne moramo osjećati da se noseći ružičastu boju, nekome moramo ispričavati ili kompenzirati to na neki način. Ružičasta je doborodošla u svim prilikama, pa čak i u onim poslovnim.

Zato drage žene, hodajte uzdignute glave i nosite rozu boju s ponosom!