FOTO by Guess

Moda

Nova Guess torbica dolazi u čak šest pastelnih nijansi

Daria Lovrić 26. travnja 2022.

Koraljna, baby plava, lila, mint, roza... ne znamo koja nam je ljepša

Obožavamo torbice koje su malene, a opet dovoljno velike kako bi u njih stalo sve što nam potrebno. Važno vam je da ih možete prebaciti i preko ramena kako vam ne bi smetale, da izgledaju neodoljivo i stylish te da prate posljednje modne trendove?

Baš smo pronašli jedan takav – radi se o Guess modelu, veličine 29,5 cm s 11 cm. U ovu šarmantnu torbicu stanu osnovne stvari poput mobitela, ruža za usne, novčanika i ključeva, a dolazi u čak 6 boja – koraljnoj, nježno rozoj, baby plavoj, lila, mint i žutoj.

Romantičan i efektan trend pastelnih boja osvojio je svijet, a sudeći prema kolekcijama poznatih brendova ostat će još neko vrijeme na vrhu. Osim doze romantike koje daju odjevnim komadima i modnim dodacima, pastelne boje savršeno prikazuju opuštenost i vedrinu proljetne i ljetne sezone.

Torbice iz nove kolekcije brenda Guess zadovoljit će gotovo svačije kriterije i očekivanja te podići svaki LOOK. U ležernom izdanju, za šetnju gradom ili kavu s frendicama kombinirajte svoju torbicu uz traperice, basic majicu i tenisice. Za večernje outfite, torbicu kombinirajte s visokim potpeticama u istoj boji.

Svoju torbicu možete nabaviti na prodajnim mjestima ili putem linka po cijeni od 135€.