FOTO by Furla

Moda

Nova Furla kolekcija torbica za proljeće 2022.

Viktoria Šafranić 02. ožujka 2022.

Oslobodite svoju kreativnost uz lagane i sklopive Furla Bloom torbice...

Ako ožujak ili početak proljeća nisu dovoljni razlozi da nabavimo novu torbicu, onda ne znamo što jest… Gotovo svaka žena slaba je na nešto, a torbe i cipele visoko su na ljestvici onoga za čime ludimo. Da, znamo da je riječ o materijalnim stvarima koje nisu bitne, ali kako odoljeti novitetima koje nam serviraju svjetski brendovi na tjednoj bazi, i ne poželjeti isto uz sebe…

Furla Bloom Bag je nova održiva crossbody torbica za predstojeću sezonu, a možete je nositi u ruci ili preko ramena. Dolazi u upečatljivim bojama kao što su žuta, narančasta, tirkizna, srebrna, bijela, crvena, svijetlo i tamno plava i neovisno o tome koju odabrali, bit će vam glavna modna suputnica u proljetnim mjesecima.

Novi model izrađen je od posebne tkanine nalik papiru, ima sklopivu i proširivu konstrukciju kutije koja reinterpretira kultnu torbu Furla 1927 u duhu rascvjetalih pupoljaka.

Ako vam je torba totalno IN, a ovaj efektni remen od smole “too much”, možete ga ukloniti i zamijeniti bilo kojim Furla remenom.

Ove torbice svojim izgledom podižu raspoloženje i uz njih ne postoji mogućnost da se osjećate loše. Vjerujemo da bi se savršeno uklopile u svakodnevne outfite ili i za neke elegantnije prigode.

Iako vam unutar istih ne stane puno stvari, ima sasvim dovoljno mjesta za esencijalne potrepštine, kao što su za jednu fashionisticu ključevi od auta, ruž i ogledalce, mobitel, manji novčanik i slično…

Više detalja o Furla novitetima potražite na LINKU!