FOTO by Instagram @nanulananula

Poznati

Nova frizura Nataše Janjić zaslužuje svaku pohvalu!

Krešimir Šustić 03. lipnja 2020.

Svoju bakrenu boju zamijenila je novom nijansom i oborila s nogu pratitelje na Instagramu!

Mnogi od nas jedva su dočekali da se frizerski saloni napokon otvore kako bi se prepustili u ruke stručnjaka i počastili sebe i svoju kosu, te je osvježili kako bi izgledala baš poput onih koje viđamo na reklamama.

Tako su i mnoge dame iz javnog života počastile svoje vjerne pratitelje slikama na društvenim mrežama kojima s ponosom pokazuju nove trendi frizure i općenito make over.

Među njima, definitivno se istaknula domaća glumica Nataša Janjić, koja je svoju poznatu bakrenu boju kose zamijenila svjetlijom nijansom i klasičnu poludugu kosu obogatila gustik kovrčama u svom omiljenom frizerskom salonu.

Uz objavu je napisala: “Kad je bal, nek je maskenbal! Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se kod svojih Vikler i Ruž s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa?”

Godinama je bila vjerna istoj dužini, no očito je karantena dobro utjecala na nju, pa se odlučila za nešto novo, što joj je donijelo lavinu pozitivnih komentara.

Pravi je primjer kako treba eksperimentirati i probati nešto novo, jer u većini slučajeva čim izađemo iz okvira upoznajemo novi svijet koji nam može donijeti samo dobre stvari.

Ponosna majka sina Tonija, sa suprugom Nenadom u kolovozu očekuje djevojčicu, a mi im želimo svu sreću ovoga svijeta i još puno ovakvih stylish frizura.