Promo

Nova Crocs LiteRide kolekcija pruža onaj osjećaj šetnje po oblacima!

PR 15. svibnja 2019.

Istražite svijet u šarmantnim i udobnim Crocs sandalama!

Ljeto je pred vratima, a s njime i suncem obasjani dani koji te pozivaju na nove pustolovine. Aktivni dani na otvorenom uvijek su bolji u udobnoj obući. Zato Crocs, kultni simbol najudobnije obuće na svijetu, svojom novom kolekcijom LiteRide predstavlja novu generaciju udobnosti.

Kolekcija je savršena za istraživače koji vole udobnost u svakom koraku. U novu kolekciju Crocs LiteRide zaljubile su se i popularne holivudske glumice Zooey Deschanel i Natalie Dormer, ponosne ambasadorice Crocsove dugogodišnje kampanje ‘Come as you are’ (Budi ono što jesi).

Osmišljena i stvorena za današnji brzi ritam života, ova kolekcija objedinjuje inovativnu tehnologiju i moderan dizajn. Odlikuje je inovativan i revolucionarni pjenasti materijal LiteRide™.

Lagan kao pero i mekan, savršeno će se prilagoditi vašim stopalima i pružiti vam ugodan spoj potpore i fleksibilne mekoće. Osim udobnosti, nove kombinacije boja u prekrasnim nijansama osigurat će vam moderan i trendi »look«.

U kolekciji LiteRide svatko može pronaći pravi model za sebe. Od kultnog modela klompi, trendi i popularnih natikača do modernih sandala i japanki. Šarene sandale posebno su trendi. Upotpunit će svaki stil i istodobno ponuditi besprijekornu udobnost.

Sve modele ove najudobnije kolekcije povezuje revolucionarni materijal koji će vaše korake pretvoriti u šetnju po oblacima.

###
Crocs priča o uspjehu

Crocs je jedan od najpoznatijih brendova obuća u svijetu čiju iznimnu popularnost potvrđuje i činjenica da je u mnogim rječnicima postao sinonim za određenu vrstu obuće. Poznate klompe brzo su se proširile svijetom nakon što su 2002. godine jedriličari (nautičari) zatražili »čarobne« cipele koje se ne kližu i ne ostavljaju boju, a koje su istodobno udobne. Do danas, Crocs je prodao više od 350 milijuna pari obuće u više od 90 zemalja. Crocs obuća idealna je za cijelu obitelj i iznimno kvalitetna jer je izrađena od posebnog Croslite materijala koji osigurava mekanu udobnost, savršenu higijenu i trajnost. Zato se značajno razlikuje od brojnih krivotvorina koje možemo pronaći gotovo svugdje u svijetu. Toga su svjesni svi ljubitelji Crocsa i zato je ova obuća među najpopularnijima u Europi pa tako i u Sloveniji i Hrvatskoj.

Više na: https://www.crocs.eu/