Modni dodaci

Nova boemska kolekcija brenda Oxette slavi gipsy stil života!

Viktoria Šafranić 10. svibnja 2017.

Grčki brend Oxette predstavio je novu kolekciju proljeće/ljeto 2017.

Grčki brend nakita i modnih dodataka, Oxette, predstavio je novu boemsku kolekciju proljeće/ljeto 2017. Kolekcija znakovitog naziva ”Boemski bijeg” prava je hippie fantazija koja priziva doba Woodstocka, karavana, lutanja svijetom te gypsy stila života. Kolekcija slavi jedinstvenost, slobodu duha i život vrijedan življenja!

Ova neodoljiva fantazija obilježena je živopisnim šarenim kamenjem, srebrnim komadima s reljefnim uzorkom, graviranim satovima, gypsy ogrlicama s visećim detaljima te bisernim krunicama s privjescima. U središtu kolekcije su svjetlucavi metalni komadi koji naglašavaju ženstvenost i seksipil te daju ovoj boemskoj kolekciji moderan štih.

Oxette wanderlust kampanja snimana je u egzotičnim krajevima, gdje je u potpunosti došao do izražaja slobodan duh modernih amazonki, koje su utjelovile boemski stil života i lutanja svijetom. Detalji iz kolekcije ”Boemski bijeg” pričaju priču o bijegu od svijeta i pronalasku sebe na najneobičnijim mjestima. Upustite se u ovu boemsku avanturu i pronađite se u Oxette komadima koji će vas odvesti u posve novi svijet!

Oxette ”Bohemian escape” kolekcija dostupna je u Zagrebu u Arena Centru i shopping centru Avenue Mall, u Zadru na adresi Ulica Plemića Borelli 7 te u Splitu unutar shopping centra Mall of Split.