FOTO by Benetton

Elegant

Nova Benetton kolekcija raspametit će sve ljubitelje Snoopyja

Krešimir Šustić 15. siječnja 2021.

Atraktivni komadi odjeće u kojima će posebno uživati naši najmlađi članovi obitelji

Iako se nalazimo u zimskoj sezoni koja je sama po sebi hladna i tmurna, nema potrebe da naše modne kombinacije otuđimo od vibrantnih boja i stopimo se s trenutnim godišnjim dobom.

Srećom, brojni brendovi svojim kolekcijama donose dašak sunca i razigranosti koja nam je potrebna kako bismo lakše prebrodili period niskih temperatura i vladajuće depresije.

Ako netko prednjači u tome, onda je to definitivno talijanska robna marka Benetton, planetarno popularna po komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka koji mame osmijehe na lica.

Oduvijek je bio omiljena shopping destinacija mnogih majki, koje su s guštom svojim najmlađim članovima obitelji kupovale kvalitetne stvarčice obojane u najljepše šarene boje.

Ovog puta nas je oduševio svojim klasičnim šarenilom koje je obogaćeno simpatičnim crtanim likom, Snoopyjem, odabranim da svaku modnu kombinaciju naših najmanjih učini dodatno atraktivnom.

Tako u ponudi možemo pronaći zanimljive pidžame, majice, džempere i bodije koji će izgledati posebno upečatljivo i efektno prilikom odlaska u vrtić i školu.

Tu su i nezaobilazne čarapice, stvorene kako bi od glave do pete bili stylish i obilježeni preslatkim psićem koji je osvojio modni svijet i postao glavni adut outfita naše djece.

U nastavku slijedi galerija koja sadrži 10 odabranih favorita, a cjelokupnu ponudu, cijene i dodatne informacije možete provjeriti klikom na LINK.