FOTO by Primark

Moda

Nova Bambi kolekcija iz Primarka mami nas na izlet do Ljubljane!

Viktoria Mikulić 03. listopada 2023.

Kućna odjeća nikada nije izgledala slađe…

Iako smo zakoračili u jesen, čini nam se da nas „bablje ljeto“ još neko vrijeme neće napustiti. U narednim danima ne nazire se ni tračka oblaka, stoga nema druge nego nabaciti širok osmijeh na licu i isplanirati vikend izlet. Budući da više nema čekanja na granicama, Slovenija i njezine ljepote idealan su odabir za jesenski getaway.

Također, Ljubljana je nezaobilazna destinacija, kako zbog svojih znamenitosti, tako i zbog jedne shopping lokacije u kojoj možete kratiti čitavo popodne – Primarka.

Primark je jedan od najpopularnijih trgovačkih lanaca unutar čijih trgovina možete pronaći sve od odjevnih komada, modnih dodataka do home dekora po vrlo pristupačnim cijenama. Iz Primarka je gotovo nemoguće izaći s praznim vrećicama. Ovog puta, oduševili su nas novom Bambi kolekcijom kućne odjeće i obuće.

Od pidžama, toplih hoodica do najmekšeg matching seta i kućnih papuča, najradije bismo kupili sve navedeno. Motiv Bambija ne samo da će nas umiriti već nas svakodnevno podsjećati koliko je bitna dobrota i nježnost.

Već zamišljamo kako hladna jesenska subotnja jutra provodimo u svoja četiri zida u jednoj od ovih cozy stvarčica. Ako i vi želite jesen provesti u toplini svog doma i ušuškati se u ovu najudobniju kućnu odjeću, zaputite se već ovog vikenda u Primark i razveselite sebe i cijelu obitelj preslatkim novitetima.

Cjelokupnu kolekciju potražite online!