Promo

Nova Aldo kolekcija modnih dodataka poziva na shopping!

PR 06. travnja 2023.

Jedan ljepši od drugog... noviteti koji će obilježiti narednu sezonu!

U najslađem muzeju u Zagrebu, Muzeju čokolade, predstavljena je nova kolekcijaproljeće/ljeto popularnog kanadskog brenda Aldo. Interijer ovog simpatičnog muzeja prožet glamuroznom estetikom brenda oduševio je ljubitelje moderne obuće, torbi, modnih dodataka koji su uživali u razgledavanju kolekcije i bogate ponude.

Među posjetiteljima su, uz predstavnike medija, bile i poznateinfluencerice Matea Rajčić, Ivana Vukušić i Kristina Prgić, koje su vrlo brzo odabrale svoje favorite.

Prisutni su mogli vidjeti must have komade iz najnovije kolekcije, a osim Stessy modela koji su bestselleri svake sezone, predstavljene su i nove tehnologije Flex i PillowWalk. Modeli iz PillowWalk kolekcije posebni su zbog toga što sadrže mekane uloške s pjenastim jastučićem koji je postavljen na petu i najopterećeniji dio stopala što istovremeno omogućava udobnost istabilnost.

S druge strane, obuća Flex tehnologije je najpokretljivija u područjima koja se pri hodanju najviše savijaju, a mekani materijali pridonose dodatnoj kontroli pokreta, balansu i udobnosti.

Upravo zato se u muškom dijelu kolekcije mogu pronaći modeli svečanih i neformalnih cipela savitljivog potplata – savršeni za svečane prigode koje nas čekaju ovog proljeća i ljeta.

Dostupni su i trendi komadi kao što su mokasine za elegantnije kombinacije, cipele na petu i platforme retro prizvuka. Nova kolekcija uz veliki izbor obuće donosi i popularne modele torbi, one u obliku polumjeseca, baguette torbe i mekane puffy torbe na rame.

Ovi modeli dolaze u različitim varijantama poput popularnih pastelnih tonova, metalik nijansi upečatljivih detalja koji su apsolutni hit ovog proljeća.

Istražite i vi novu Aldu kolekciju i osvježite svoju garderobu hit modelima obuće i modnih dodataka! Cijelu ponudu pronađite u ALDO trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili na službenom ALDO web shopu.