FOTO by IMDb

Film

Not Okay – film koji mora pogledati svaka prava i wannabe Influencerica

admin 28. lipnja 2022.

Pogledajte trailer za ovu urnebesnu komediju sa Zoey Deutch

Searchlight Pictures je nedavno objavio novi trailer za nadolazeći moderni satirični filmNot Okay“.

Film dolazi od scenariste i redatelja Quinna Shepharda, a glume Zoey Deutch, Dylan O’Brien i Mia Isaac. Film prati Zoey kao Danni Sanders koja ulazi u svijet spletkarenja na društvenim mrežama koji izmiče kontroli i umota je u mrežu laži mnogo veću nego što je ikad planirala.

Not Okay film sa Zoey Deutch

Službeni sinopsis za film glasi: “Zaluđena mlada žena, očajna za prijateljstvom i slavom, lažira putovanje u Pariz kako bi podigla svoju prisutnost na društvenim mrežama, a ujedno s time i svoj rejting. U stvarnom svijetu u Parizu događa se teroristički napad koji postaje dio njenog imaginarnog putovanja.”

Not Okay film sa Zoey Deutch

Ovo je ujedno i drugi zajednički projekt Deutcha i O’Briena nakon što su se prošle godine udružili za mafijaški film “The Outfit” koji je dobio odlične kritike. Deutch je dobro poznata u rom-com sferi nakon svoje divlje simpatične izvedbe u Netflixovom filmu “Set It Up“.

Not Okay film sa Zoey Deutch

O’Brien će u ovom filmu glumiti njezinog dečka, Colina, a nakon što smo vidjeli njihovu savršenu kemiju u “The Outfitu“, jedva čekamo. Stvari sigurno neće biti tako jednostavne za zaljubljeni dvojac jer će se Dannijeva laž bez sumnje neminovno srušiti na njenu vezu iz snova.

Izlazak filma najavljen je za 29.07. i sudeći prema traileru, definitivno ga vrijedi pogledati.