FOTO by Emmezeta

Dekor

Nostalgični ste jer su zatvoreni zabavni parkovi? Emmezeta donosi rješenje u obliku aparata za šećernu vatu!

Viktoria Šafranić 03. veljače 2021.

Unatoč tome što nema zabavnih parkova, možete barem dašak istih osjetiti i u vlastitom domu...

Prva pomisao na djetinjstvo i zabavne parkove kao što je Gardaland, odmah nas asocira na šećernu vunu. Ovaj čupavi i slatki desert bio je glavna atrakcija za svako dijete, prvenstveno zbog svog čudnovatog izgleda, a potom i raznih boja.

Ako ste i vi jedni od onih čiji su se roditelji ljutili jer je šećerne vune bilo posvuda, pa čak i na njihovim kaputima, umjesto u vašim ustima, onda nastavite čitati dalje. Nismo mi krivi što je vata tako velika, a mi smo bili tako maleni (ne zaboravite na ovu rečenicu i kada vlastitom djetetu kupite šećernu poslasticu).

Gotovo da je prošla godina dana kako su zabavni parkovi diljem svijeta zatvoreni, što je jedna od najgorih situacija za svako dijete, a i za nas odrasle. Koliko god se veselimo svim onim aktivnostima, vlakićima i spravama koje pobuđuju adrenalin, toliko žudimo i za svim onim popratnim stvarčica kao što je šećerna vuna, koja je predstavljala glavnu nagradu jer smo bili hrabri i izdržali najluđe vožnje.

Ovih je dana možda eventualno možemo pronaći u ZOO, iako je i to upitno, stoga je Emmezeta za sve nas nostalgičare smislila pravo rješenje.

Nakon aparata za palačinke i kokice koje smo ranije predstavili, stigao je električni aparat retro dizajna za pripremu šećerne vune.

Vjerujemo da bi ga svaki mališan volio imati kod kuće i barem se u mislima vratiti u zabavni park, dok ponovno sve ne bude otvoreno.

Osim što se aparat veoma lako održava, priprema je također jednostavna, a uključuje kristal šećer i bombone različitih okusa. Uz ovaj cool aparat dobivate i plastične kornete za namotavanje vate i dozer za šećer.

Ne možemo vam obećati da šećerne vate neće biti posvuda u vašem domu, no ako je to cijena svega, onda se definitivno isplati, jer dječji osmijeh je ipak najvrjedniji.

Svoj aparat za šećernu vunu možete pronaći OVDJE.