FOTO by Instagram @chromofash

Moda

Nosi se – uzbudljiva narančasta u fokusu proljetnog outfita tjera kišu i priziva sunce!

Daria Lovrić 25. travnja 2023.

10 najatraktivnijih komada iz aktualne ponude razbudit će naš proljetni look...

Iako žutu i narančastu boju najviše nosimo u ljetnim mjesecima jer predivno naglašavaju preplanuli ten, ove sezone narančasta će boja pobojati našu garderobu nešto ranije.

Izlozi i police poznatih modnih imena vrve proljetnim komadima u ovoj vibrantnoj boji nastaloj miješanjem crvene i žute, a mi smo izdvojili 10 najljepših primjeraka brendova Zara, Mango, Reserved i Bershka.

Proljeće u znaku uzbudljive narančaste boje!

Narančasta boja donosi pozitivu i čim je ugledamo, odmah nas preplavi dobro raspoloženje. Ova upečatljiva nijansa odiše samopouzdanjem i rezervirana je za odvažne fashionistice.

Za proljetne dane obavezno se počastite narančastim novitetima koji će unijeti radost i upečatljivu notu u vaš outfit, a želite li se još više istaknuti poigrajte se kombiniranjem narančastih odjevnih komada od glave do pete.

Također, color-blocking tehnika spajanja boja nastavlja svoju dominaciju i ovog proljeća i omogućava vam kombiniranje upečatljivih boja, a uz vibrantnu narančastu najbolje će pasati bogata ljubičasta i efektna žuta.

Narančasta boja odlično se uklapa u proljetno okruženje i čini savršen kontrast uz raskošne zelena livade, proljetno cvijeće u vibrantnim nijansama.

Ako želite začiniti vaš outfit i poglede usmjeriti ka sebi u našoj galeriji škicnite najljepše komade i izaberite svoje favorite.