Odjeća

Nosi mi se bijela boja!

Viktoria Šafranić 09. lipnja 2017.

Za početak prekrasnog ljeta potrebni su samo lagano preplanuli ten i prozračna bijela haljina

Možda još službeno nije stiglo ljeto, ali prema vremenskoj prognozi, zaista možemo reći da smo lagano zakoračili u najslađe godišnje doba. Vrijeme je da se pozdravimo sa toplijom odjećom i napunimo ormar laganim odjevnim komadima.

Što ste odvježbali, odvježbali ste, jer je stigao trenutak kada više ništa ne možemo sakriti, no ajde, za one koji još uvijek nisu zadovoljni linijom, preplanuli ten odlična je kamuflaža kada je u pitanju izgled (samo nemojte izgorjeti jer to nikome neće donijeti dobra). Pretpostavljamo da je većina vas pokupila već malo boje, a što bolje ide uz brončani ten nego bijeli outfit. Pokažite te svoje noge koje vječno skrivate, a i vi ćete se osjećati bolje.

Pripremili smo 12 haljina u koje smo naprosto zaljubljeni. Moramo priznati da su tri već na putu prema nama jer kada je u pitanju online kupovina, jednostavno se ne možemo suzdržati. Ah, kad je sve tako jednostavno, jedan klik i nemaš osjećaj da si nešto potrošio. No dobro, računi će stići na naplatu tek krajem ljeta kad ćemo biti u potpunosti spremni na šok.

U našem odabiru kriju se razni krojevi i materijali za svaku priliku. Čipka je i dalje vrlo popularna, no volani su ove godine ipak u prvom redu kada govorimo o modnim trendovima. Od dugih svečanih do jednostavnih haljina za plažu, jedno je sigurno, bijela boja nikada nije bila privlačnija.

 

Sve haljine možete pronaći na ASOS-u.