FOTO by Instagram @nolmy / @nailsbymimi

Ljepota

Nokti boje senfa – jesenska mustard manikura je tu!

Mia Vodopija 23. kolovoza 2021.

Nakon ljetne jarko žute, vrijeme je za novu nijansu omiljene boje...

Kako lišće počinje opadati, možda razmišljate o svim promjenama koje trebate unijeti u svoju garderobu.

Ljetne sandale ustupaju mjesto jesenskim čizmama, udobni džemperi zamjenjuju majice bez rukava, a traperice i duge hlače dolaze na mjesto prozračnih ljetnih lanenih hlača.

Sezonski prijelaz s ljeta na jesen također znači da je konačno vrijeme da počnete nositi dublje jesenske boje.

Bakrena boja kose – za sve fanove pravih transformacija!

Ako želite pravi makeover, onda se definitivno možete odlučiti za novu boju kose, poput pumpkin nijanse. No, ako niste fanovi velikih eksperimentiranja, preporučujemo vam da probate nešto novo s noktima.

Koje su jesenske boje noktiju u trendu ove sezone? Od klasičnih nude nijansi koji će ove jeseni izgledati savršeno na svim vašim postovima na Instagramu, do zbilja tamnih nijansi koje su pogodile pravu notu za svaku Halloween manikuru, izbora je mnogo.

Morske radosti su već iza nas, baš kao i nježne pastelne roze, plave, zelene i žute. Vrijeme je da vidimo žutu boju na noktima u novom, tamnijem izdanju.

Žuta boja predstavlja intelekt i misaone procese. Ona je boja oslobađanja misli, ideja i navika. Njena vibracija utječe na razvoj ‘višeg uma’ i potiče na traganje viših ciljeva i ideala. Ona je dakle simbol uma, konstruktivnog mišljenja i napretka kroz ideje.

Upravo zato vam donosimo mustard nokte – nokte boje senfa. Mustard manikura paše uz sve jesenske nijanse, tako da nećete imati problema s uparivanjem noktiju i vaših odjevnih kombinacija.

Počastite se mustard žutom manikurom još danas!