Ljepota

Nokti boje kestena sada se najviše traže u kozmetičkim salonima!

Antonija Andabak 25. listopada 2021.

Topla nijansa, idealna za ovo doba!

Može se reći da smo se ove godine ponovno zaljubili u uređivanje noktiju. Budući da nam je jedan period tako dugo bilo uskraćeno iskustvo u salonu, sigurni smo da naporno radite kako biste nadoknadili izgubljeno vrijeme.

Nije čak bilo niti potrebno pitati vašu omiljenu nail artisticu koje su boje IN i što se sada najviše traži kada je jedan pogled na Instagram hashtagove poput #nailtrends ili #autumnnails dovoljan da bi Vaša znatiželja bila utažena. Slike pokazuju da se sve jesenske boje nose i da su vibrantne, vesele i neon za sada u stand-by modu.

Ipak, naši ormari još uvijek drže nekoliko ljetnih komada odjeće, barem što se kratkih majica tiče, a kada je riječ o noktima, Vaš pristup i sklonosti apsolutno bi trebali biti usmjereni na jesen.

Mnogi vole klasiku poput crne, crvene ili bogate, duboke bordo kojima lakše mogu premostiti jaz u prijelazu iz ljetnih u jesenske komade odjeće.

Uzevši to u obzir složit ćete se u jednom: jesenske boje noktiju manja su obveza od izdvajanja novca za novi komada odjeće, cipela ili torbe, ali imaju istu sposobnost da vašem izgledu daju novosezonsko osvježenje.

Primijetili smo da se još jedan hashtag izdvaja kao jedan od popularnijih a to je #chestnut koje je ove sezone must have na vašim noktima jer je ludo popularna.

Kesteni nisu više rezervirani za branje, pripremu ukusnog kesten pirea i ostalih slastica, sada je ova boja postala glavna inspiracija mnogih ljubiteljica sezonskih boja na noktima!

Kako izgleda boja kestena na noktima, bilo da su gelirani, premazani običnim ili trajnim lakom, pogledajte u našem izboru top Instagram fotografija.