FOTO by Temu

Moda

Nokia 3310 – ruksak u obliku najpopularnijeg telefona ikada!

admin 12. lipnja 2024.

Odajmo počast jednom od pionira mobilne telefonije...

Kada spomenemo model NOKIA 3310 u mnogima od nas se pojavi dašak nostalgije za nekim davnim vremenima neponovljivih devedesetih godina.

Sredinom devedesetih godina naše je tržište preplavio dolazak novih tehnologija, a mobilni telefoni bili su samo kap u moru tehnološke revolucije.

Iako Samsung i iPhone danas predstavljaju dva najrasprostranjenija brenda pametnih telefona, nekoć davno na tom tronu stajala su imena poput Ericssona, Motorole, Alcatela i naravno – Nokia.

Najpopularniji model 3310 bio je neuništiv, mogli ste ga bacati, ali njegovo izdržljivo kućište jednostavno je bilo neprobojno. Ako netko danas u ladici čuva taj stari model, velika je vjerojatnost da mu baterija još uvijek radi, jer kao i kućište, baterija ovog telefona se jednostavno nije mogla isprazniti.

Naravno, malo smo pretjerali, ali ipak, svatko tko je imao ovaj mobitel u ruci zna o čemu pričamo. Osim svojih hardverskih performansi, ovaj mobitel je u svom softveru imao nešto što je tada malo koji model imao, a to je legendarna igrica Zmijica.

Ako vas je ovaj tekst napunio nostalgijom pronašli smo ruksak koji slavi ovaj popularni model i možete ga imati već kroz nekoliko dana.

Unutar Temu web trgovine postoji predimenzionirani ruksak u obliku ovog retro telefona i dolazi po cijeni od 17,75€.

Dovoljno je velik da u njega stane sav sram koji ćete morati progutati kada ga nosite u javnosti, ali ipak, sigurni smo da će se pronaći poneki Nokia fan kojem je ovaj model obilježio djetinjstvo i koji će ga s dozom ponosa nositi sa sobom.